Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Roze Kinderwekker ZA-SAM-3

Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Roze Kinderwekker ZA-SAM-3

Merk: Zazu
Adviesprijs € 49,95 -22% 22% voordeel

39.00

Op voorraad
Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie
Dit product wordt gratis verzonden!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Design

Productnummer: 1.190314.84.21.01
Product omschrijving

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! 

Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam het schaap zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.

Hoe werkt Sam?

Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is!

Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam het schaap zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt. Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Sam oranje oplichten. Je kind hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer Sam het schaap de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kindje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

***De Zazu Sam kinderwekker is genomineerd voor de Baby Innovation Awards 2013!***

Eigenschappen

 • 2 tijdsinstellingen: op een bepaald tijdstip of na een bepaald aantal minuten (voor het middagslaapje)
 • Alarm dat je ook op een andere tijd kan instellen dan dat Sam zijn ogen opent. Je kan Sam bijvoorbeeld om 7.00 zijn ogen laten openen en om 8.00 de wekker af laten gaan.
 • Nachtlamp: het LCD scherm van Sam kan fungeren als nachtlampje. Het schermpje kan uit staan, de hele nacht aan blijven staan of automatisch na 5, 15 of 30 minuten uitgaan.
 • Werkt zowel met een USB kabel (meegeleverd) als op 4x AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Met touch-buttons
 • Het schermpje van Sam blijft 15 minuten aan na het afgaan van de wekker
 • Getetst conform EU regelgeving
 • Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2.5 jaar
 • Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
 • Diameter LCD scherm: 7 cm
 • Werkt optimaal met Alkaline batterijen
Videos
Product kenmerken
Inclusief: USB kabel
Exclusief: 4x AA-batterijen
Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
Materiaal: Kunststof
Leeftijd: Vanaf ongeveer 2.5 jaar
Garantie: 2 Jaar Fabrieksgarantie
Algemeen: Sam helpt je kindje met de tijd
EAN 0799439610378

10 van 242 beoordelingen

4.16 van 5 Sterren


50%

30%

10%

6%

4%25/11/2020

Lydia

Als je eenmaal weet hoe het werkt met het instellen is het vrij makkelijk te doen. Bij ons kind van 3 werkt het heel goed! Slaapt eindelijk weer in zijn eigen bed!

18/12/2015

Groenendijk

Woensdagmiddag deze 'klok' samen met mijn zoontje uitgekozen en besteld. Donderdagochtend vóór negen uur hadden we hem al in huis. Mijn zoontje helemaal gelukkig! Het instellen van de wekker vond ik even lastig, maar het is gelukt. En vanmorgen bleef meneer kleurig liggen totdat het schaap zijn ogen open had. Hoop dat het zo goed blijft gaan! Hij ziet er in ieder geval erg mooi uit.

23/07/2015

Simone

Onze dochter van 2 slaapt nu een tijdje in haar "grote meisjes bed". 's Ochtends wilde ze nog wel eens erg vroeg uit bed komen. Deze slaaptrainer begint ze goed door te krijgen. 's Avonds samen schaapje laten slapen en 's ochtends pas uit bedje komen als het schaapje ook wakker is. Leuke slaaptrainer die erg makkelijk te bedienen is.

27/09/2017

Els

We zijn er erg blij mee. Eerst inderdaad een beetje puzzelen hoe hij moet worden ingesteld, maar vanaf dan prima te doen. Onze zoon komt 's ochtends vroeg helemaal blij op onze kamer met de mededeling dat het schaap zijn ogen open heeft en of we dat niet even willen komen bewonderen!

26/09/2016

Michel

Dochter is blij met het slaapschaapje, ze blijft nu netjes in bed, en als het lampje groen is weet ze dat ze bijna ons mag storen,

14/01/2015

Elsbeth

Heel erg mooie wekker. Inderdaad is er instellen in het begin even puzzelen, maar als je het eenmaal door hebt is het heel makkelijk. Dochterlief (2,5 jr) begreep het idee ook in 1 keer: Sam wakker/ Sam slaapt. Zij blij, wij blij!

06/02/2021

Jacobien

Super slaapwekker, instellen makkelijk als je handleiding goed leest! Peuter vindt m super en reageert er op zoals gewenst :-)

29/01/2021

Miranda

Ik ben zeer tevreden over dit schaapje. S'nachts heeft mijn zoon een nachtlampje en s'ochtends kan ik eindelijk weer eens uitslapen! Whoohoe

13/12/2020

Terence

Top wekker. Het is wennen om met de knopjes de tijd in te stellen, maar heb je snel onder de knie. Mijn dochter begrijpt nu wanneer ze nog in bed moet blijven en wanneer ze zichzelf aan mag kleden om naar school te gaan. Voor ons heeft dit schaapje echt geholpen.

24/12/2020

Esmé

Werkt wat ingewikkeld maar als je het eenmaal weet helemaal prima