Werken bij MamaLoes

Wil jij elke dag met een lach op je gezicht naar je werk? Dan is MamaLoes Babysjop de organisatie voor jou! Ons doel is om met liefde en plezier de beste babywinkel van Nederland te zijn en dit zie je terug in alle facetten binnen ons bedrijf.

De mensen van MamaLoes Babysjop zijn het hart van het bedrijf. Onze ervaring is dat iedereen bepaalde kwaliteiten heeft en als je graag wilt kan je altijd van toegevoegde waarde zijn. MamaLoes Babysjop heeft een Sociaal Hart. Wij vinden het belangrijk om als organisatie ook maatschappelijk betrokken te zijn, daarom hebben we een goede samenwerking met een aantal maatschappelijk betrokken partijen op het gebied van duurzame inzetbaarheid en sociaal werkgeverschap.

De cultuur binnen MamaLoes Babysjop laat zich omschrijven als informeel, betrokken, hard werken en met plezier je werk doen.

Lijkt het jou ook leuk om ons team te versterken? Lees dan snel verder! 


Vacatures

Hieronder vind je de functies waarvoor we op dit moment leuke collega's zoeken.

Orderpickers en Inpakkers gezocht m/v

Heb je overdag wat minder tijd doordat je bijvoorbeeld kinderen hebt of druk bent met je studie, maar wil je toch graag lekker een paar uurtjes werken en een extra centje bijverdienen? Word dan Orderpicker of Inpakker bij MamaLoes!

Als flexibele avondkracht ben je een belangrijke schakel in het logistieke orderproces van onze webshop. Je zorgt er namelijk voor dat bestellingen van onze klanten netjes en volledig gepickt en/of ingepakt worden. Daarmee draag je samen met je collega’s direct bij aan een grote hoeveelheid blije MamaLoes klanten. 

Ons dagelijkse logistieke orderproces gaat door van ’s ochtends vroeg tot middernacht. Als orderpicker en/of inpakker ben je met name later in de middag en in de avond beschikbaar. Uiteraard worden de uren en tijden altijd in overleg met jou vastgesteld.

Wat verwachten wij van jou naast een behoorlijke dosis enthousiasme en plezier?

  • Flexibele instelling
  • Harde werker
  • Mogelijkheid om extra uren te werken in piekperiodes
  • Beschikbaar in de avonduren tot 23:00 uur

Wat bieden wij jou?

  • Goed betaalde (bij)baan
  • Avondtoeslag (25% vanaf 19:00 uur)
  • Een gezellig team
  • Leuke werkomgeving
  • Personeelskorting
  • Flexibele werkuren op maat

Krijg jij zin om meteen aan de slag te gaan na het lezen van deze vacature? Stuur dan een mailtje met je CV naar personeelszaken@mamaloesbabysjop.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!


Open sollicitatie

Open solliciteren kan altijd bij ons! MamaLoes heeft namelijk regelmatig nieuwe vacatures. Wanneer je een open sollicitatie met motivatie en CV naar ons stuurt, bewaren we je gegevens en nemen we contact met je op wanneer er een voor jou interessante functie vrijkomt.

Je kan jouw CV en motivatie sturen naar personeelszaken@mamaloesbabysjop.nl. Wie weet verwelkomen we je binnenkort in ons team!


Vacatures met een sociaal hart, werken met een ander doel dan geld

MamaLoes Babysjop wil iedereen een kans geven. Soms is een betaalde baan gewoon (nog) niet haalbaar maar wil je wel deel uitmaken van een team. Ook dan willen we graag iets voor je kunnen betekenen! Voor al deze mensen hebben we "vacatures met een sociaal hart" beschikbaar.
 
Dus heb jij de behoefte om weer aan de slag te gaan of verlangens weer bezig te zijn in een gezellige omgeving? Wil jij een toegevoegde waarde zijn binnen een bedrijf of wil jij gewoon terug komen in een dagelijks ritme? Dan heeft MamaLoes Babysjop misschien een plekje voor jou.
 
Laat het ons door middel van een 'open sollicitatie' weten als je iets voor ons zou willen betekenen! Stuur je CV en motivatie door naar personeelszaken@mamaloesbabysjop.nl. Dan gaan we samen kijken wat voor werkzaamheden er bij je zouden kunnen passen. 
 
Let op: onze 'vacatures met een sociaal hart' zijn geen betaalde banen; deze banen zijn wel perfect om werkervaring op te doen, om je persoonlijk te ontwikkelen, onder de mensen te komen én om een mooie nieuwe stap in de maatschappij te zetten. Omdat werken ook hele belangrijke andere doelen heeft dan geld verdienen. 

.

(Bron: http://www.krewwerktvooru.nl/)