Kinderwagens online kopen

Kinderwagens zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Een kinderwagen kopen houdt iets meer in dan de meesten denken. Maar met de juiste tips van MamaLoes en een goed samengesteld assortiment, zoek je gemakkelijk de juiste kinderwagen uit. Een goedkope kinderwagen koop je bij MamaLoes, hier vind je namelijk altijd leuke aanbiedingen en goedkope kinderwagens. Kijk snel verder en ontdek het zelf

Een kinderwagen kopen? Tips van MamaLoes!

Waar moet je precies op letten bij het kopen van een kinderwagen? MamaLoes geeft tips.

- Wielen zijn erg belangrijk. Grote wielen zijn praktisch op onstabiele ondergrond en zwenkwielen zijn in de stad erg fijn.
- Let op je woning en eventuele auto. Liften, trappen en lastige hoeken zijn bepalend voor de grootte van de kinderwagen.
- Gewicht kan een belangrijke factor zijn, zodat je niet altijd je partner hoeft te vragen de kinderwagen in te klappen.
- Bedenk welke opties je wilt hebben. De bevestigingsoptie van een kiddy-board is bij een tweede kind erg handig

Kinderwagen met verstelbare duwstang

Kijk  of de duwstang verstelbaar is, het kiezen voor een verstelbare duwstang kan het comfort van jezelf bevorderen. Het is ook belangrijk wat er allemaal bij inclusief staat, bijvoorbeeld een zonnekap of een regenhoes. Heel veel kinderwagens hebben ook een boodschappenmand, zodat je al je spulletjes makkelijk kwijt kan. 

Je kunt gemakkelijk online een kinderwagen bestellen bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan natuurlijk ook langs komen in één van onze winkels. We helpen je graag!