Driewieler baby & kind online kopen

Een driewieler is ideaal wanneer jij met je kleine baby of kind op pad wil! Met een driewieler kan jouw kleine gemakkelijk zelf meefietsen wanneer jullie op pad gaan. Daarnaast raakt jouw kleine al snel gewend aan de trapbeweging, waardoor de overstap naar een fietsje makkelijker wordt. Omdat driewielers met je baby / kind meegroeien, gaan deze ook nog eens super lang mee en is dit het ideale speelgoed voor jouw kleine!

Veilige driewielers kopen

Bij MamaLoes verkopen we veilige driewielers voor jouw kleine. Met een driewieler leert jouw kleine om te trappen en te remmen, zodat de coördinatie van jouw kleine blijft ontwikkelen. Daarnaast is fietsen een stuk minder vermoeiend voor jouw kleine, dus kunnen jullie een heerlijk lange wandeling maken.

Bij MamaLoes Babysjop bestel je gemakkelijk en veilig online een driewieler voor jouw kleine. Heb jij nog vragen over de driewielers van MamaLoes óf een van onze andere producten van de website? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar!