Draagzakken

Draagzakken

Op zoek naar een draagzak voor je baby? MamaLoes heeft een grote keuze in babydraagzakken. Draagzakken of buikdragers zijn erg handig wanneer je je kind dicht bij je wilt houden en tegelijk je handen vrij wilt hebben. Daarnaast is een babydraagzak kleiner dan buggies en kinderwagens waardoor ze lekker handzaam zijn.

Een draagzak voor je baby kopen? Tips van Mama Loes!

  • Omdat je in een babydraagzak je kind vaak maar in één houding kan meedragen, is het aan te raden om goed te letten op de houding waarmee je de draagzak draagt. 
  • Ook het draagcomfort is belangrijk. Zijn de draagbanden breed genoeg (minimaal 4cm) en zitten er geen scherpe randjes waar het kind bij zou kunnen? 
  • Is de ventilatie voor het kind goed? Wanneer je baby niet te ver kan wegzakken in de draagzak kan hij/zij genoeg frisse lucht krijgen. 
  • Zit je baby in een ergonomische houding in de baby draagzak? Over het algemeen wordt de "kikkerpositie", waarbij de beentjes van je kleine gespreid zijn, aanbevolen.

Bij MamaLoes vind je draagzakken of buikdragers van verschillende merken en in diverse dessins. Hierdoor hebben we voor iedereen wel een geschikte babydraagzak in huis. Je kunt gemakkelijk online een draagzak voor je baby bestellen.

Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een uitgebreid persoonlijk advies kun je natuurlijk ook terecht in één van onze winkels. We helpen je graag!