Over Loes 

Ik ben Mama Loes

“Ben jij dé echte MamaLoes?” Dit is een vraag die ik steeds vaker hoor. Bijzonder! Ook wel vlijend eigenlijk. Alsof je een icoon bent, maar ik ben gewoon ik. Toch begrijp ik wel dat de persoon achter een bedrijfsnaam nieuwsgierig maakt. Wie is het gezicht achter MamaLoes en waar staat zij voor? Ik stel me graag voor.

Ik ben Loes de Volder, moeder van 5 kinderen van een samengesteld gezin. Ik houd van mensen, werken, dansen en lezen. Ben dol op gewone Hollandse kost en chips. Eigenlijk allemaal heel gewoon. En toch wordt dit door het MamaLoes avontuur soms in een ander daglicht geplaatst. En dat is wél heel bijzonder.

In de media

Sinds jaren al blijkt dat wij veel dingen anders doen. Zo hebben wij een heel verrassend assortiment. Altijd de klant op 1. Openen wij winkels in een tijd dat juist veel winkels sluiten. En ga zo maar door. Meestal blijft dat onopgemerkt. Maar zo nu en dan pikt de media iets bijzonders van ons op.

Dit delen wij graag met je.

Ons laatste media momentje is wel een hele bijzondere geweest. Wij stellen geen voorwaarden aan onze medewerkers. Op basis van “Waar een wil is, is een weg.” zijn wij gestart met Open Hiring. Een baan zonder sollicitatiegesprek. Daar is Nederland wel van geschrokken. Wij gooien alle vooroordelen over boord en gaan op zoek naar kansen en mogelijkheden. Iets zegt mij dat hier nog niet het laatste over is geschreven.