Slabbetjes

Bij MamaLoes ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een ruime keuze aan slabbetjes. MamaLoes heeft slabbetjesvan verschillende merken en dus ook in allerlei mooie en vrolijke designs. De slabbetjes zijn gemaakt van de beste stoffen zodat ze lekker lang meegaan. Je vind bij MamaLoes slabbetjesvoor baby's en peuters, met tekst, mouwen en zelfs slabbetjes met een handige opvangbak!

Plastic slabbetjes

Slabbetjes zijn modieus maar nog belangrijk: erg handig. Ze voorkomen dat de kleding van je kind niet vies wordt tijdens het eten. Vooral wanneer je kiest voor één van onze plastic slabbetjes verlaag je het risico op vieze kleertjes tot een minimum. Bij MamaLoes vind je slabbers met een plastic achterzijde die voorkomt dat voeding door de slab op de kleding terecht komt. Ook hebben we volledig plastic slabbetjes met een handige opvangbak. Dat is pas makkelijk schoonmaken!

Bij MamaLoes kun je eenvoudig en veilig online slabbetjeskopen tegen een scherpe prijs. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!