Over MamaLoes

Dagelijks maken wij bij MamaLoes duizenden mensen blij. Daar draait alles om voor ons. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een topservice en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij. Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn!

In december 2009 opende ik - Loes - in Goirle de deuren van mijn eigen babywinkel. Na 20 jaar ervaring in de babybranche te hebben opgedaan, was de tijd rijp om alle opgedane kennis en ervaring als specialist - ook als moeder van 5 kinderen - beschikbaar te stellen aan eenieder die daar baat bij had. Met de verkoop van de - destijds nog nieuwe én gebruikte babyspullen - maakten we vele (aanstaande) ouders en grootouders blij met een unieke aankoop mét service en garantie. Een maandje later volgde ook de officiële opening van de webshop. Die is inmiddels flink uitgegroeid tot de grootste babyspullen webshop van Nederland, met ruim 10.000 artikelen op voorraad. Er worden nu alleen nog nieuwe babyspullen verkocht, altijd met een eerlijk prijs-kwaliteitverhouding. In september 2014 was MamaLoes zo groot geworden dat het tijd was voor een nieuwe winkel. We openden een tweede winkel in Breda. Het jaar 2018 was helemaal bijzonder. Winkel 3 en 4 werden een feit. Eindhoven en Urk kwamen erbij. Onze laatste nieuwe aanwinst is Utrecht. Sinds maart 2019 kun je op Kanaleneiland terecht voor de mooiste babyspulletjes van Nederland.

Bij MamaLoes vind je alles voor je baby en peuter, zowel in de ruime en gezellige winkels als online. Van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en babykamers. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij ons aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een gevarieerd, verrassend en uniek assortiment, van bekende én onbekende merken, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Niet alleen jullie zijn belangrijk voor ons, ook ons team is heel belangrijk, want samen maken we het allemaal mogelijk! Iedereen is welkom om bij MamaLoes te solliciteren, ongeacht je achtergrond of de bagage die je meebrengt. Benieuwd? Lees op deze pagina meer over onze manier van sociaal ondernemen.