Alles voor je Babykamer

Gefeliciteerd, zwanger! Negen maanden de tijd om een lege kamer om te toveren tot een sfeervolle babykamer waar de kleine welkom wordt geheten. Bij MamaLoes ben je aan het juiste adres voor betaalbare en complete babykamers & alles om die functioneel en gezellig in te richten. 

Tips van MamaLoes voor een Complete Babykamer

Voor de inrichting van een babykamer heb je een aantal meubels nodig die ook nog eens aan bepaalde kwaliteitseisen moeten voldoen. Let hier goed op, want de veiligheid van je kindje staat natuurlijk voorop. Alle meubeltjes die bij MamaLoes te verkrijgen zijn voldoen aan deze eisen. 

In de babykamer mag een ledikantje (of wieg) natuurlijk niet ontbreken. De commode kun je natuurlijk gebruiken voor het opbergen van allerlei babyspulletjes en boven op het werkblad kun je je kindje verschonen. Aangezien de commode ook als opslagplaats fungeert, heb je dus tijdens het verschonen altijd alles bij de hand. 

Bij de basisuitrustig hoort natuurlijk ook een kast voor het opbergen van die schattige babykleertjes. Er zijn kasten in verschillende maten en ook de indeling kan verschillen. Verder kun je geheel zelf bepalen hoe jij de kast wilt hebben.

Goedkope babykamers bij MamaLoes

MamaLoes heeft zowel complete babykamers als losse onderdelen voor een babykamer, zodat je altijd slaagt! Voor persoonlijk advies kun je contact met ons opnemen, en je bent natuurlijk ook altijd welkom in een van onze winkels!