Intelligent Potty

De Intelligent Potty is een ergonomisch kinderpotje met een heropneembare geluidsmodule. Met 1 simpele druk op de record-knop neem je een persoonlijke boodschap op van maximum 6 seconden. Je kan de opname veranderen zoveel je wil. Als je kleine deugniet gaat zitten op het potje en begint te plassen, hoor je na 2 seconden het geluid van een lopende kraan. Zo wordt je peuter gestimuleerd om te blijven plassen.

Als je kleintje klaar is en opstaat, hoor je je persoonlijke boodschap, gevolgd door een leuk deuntje (10 verschillende liedjes). Je peuter wordt gestimuleerd om sneller zindelijk te worden, en de zindelijkheidstraining wordt een leuke interactie tussen ouder en kind.

De Intelligent Potty heeft een hoge ruggensteun en is zo gemaakt dat je peuter zijn snoezige voetjes plat op de grond kan plaatsen. Je kleintje neemt automatisch de juiste zithouding aan waardoor de goede plastechniek wordt gestimuleerd. Het is erg gebruiksvriendelijk dankzij het uithaalbaar plasreservoir en een antispatbescherming. Bovendien is het getest en goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsnormen.