Soap Sox

Badderen wordt een groot plezier met de Soap Sox! Je kleine zal meteen bevriend raken met de vrolijke badknuffeltjes. De Soap Sox zorgen niet alleen veel veel badplezier, maar je kleine wordt er ook nog eens lekker schoon van. In het buikje of mondje van de Soap Sox diertjes kan namelijk vloeibare of vaste zeep geplaatst worden zodat de knuffel ook als een spons/washandje dient!

De Soap Sox zijn gemakkelijk voor ouders, leuk voor kinderen, en wasbaar in de wasmachine. De steekzakken voor de vingers zorgen ervoor dat je als ouder makkelijk en op een leuke manier je kindje kan wassen. De Soap Sox familie bestaat uit o.a. Emma de eend, Taylor de schildpad, Hunter de Krokodil, Jackson de Walvis, Tank de Haai en Harper de Nijlpaard. Het mag duidelijk zijn: ook voor jou kind is er een leuk Soap Sox vriendje. 

De Soap Sox zijn in verschillende vrolijke figuurtjes verkrijgbaar bij MamaLoes Babyjop. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels. We helpen je graag!