Nuby

Bij Nûby weten ze dat jouw kleine een natuurlijk zuigreflex heeft, daarom hebben zij fopspenen ontworpen met het oog op veiligheid De fopspenen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Nûby heeft spenen ontwikkeld in 3 verschillende vormen: rond, orthodontisch en ovaal. Voor iedere fase van jouw kleine is hierdoor een juiste speen te vinden. De speentjes van Nûby zijn gemaakt van siliconen en zijn smaak-, en geur-, en BPA-vrij. 

Nûby fopspenen

De fopspenen van Nûby zijn ontwikkeld met het oog op leeftijd en de groeifase voor jouw kleine, zodat er voor iedere fase een geschikte speen te vinden is. Ze hebben niet alleen aan de zuigbehoefte van jouw kleine gedacht, de fopspenen zijn ook uitgerust met nopjes op de speen, zodat de pijn bij het doorkmoen van de tandjes van jouw kleine verminderd wordt!

Bij MamaLoes Babysjop bestel je gemakkelijk en veilig online de fopspenen van Nûby. Heb jij nog vragen over de Nûby fopspenen of een van onze andere producten van de website? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar!