Lorelli Elektrische Borstkolf

De elektrische borstkolven van Lorelli zijn praktische borstkolven die ideaal zijn voor thuisgebruik, maar ook voor onderweg. De Lorelli borstkolven zijn volledig geautomatiseerd en kunnen met één hand bediend worden. Ze bootsen de natuurlijke borstvoeding na, zodat de lactatie bevorderd wordt. De pompen hebben een variabele zuigkracht die je makkelijk kan aanpassen aan je eigen behoeften.

-29%
Lorelli Beige Elektrische Borstkolf met 150 ml Flesje 1022051 Leegverkoop

Lorelli Beige Elektrische Borstkolf met 150 ml Flesje 1022051

(3)

Adviesprijs: 69.99

Special Price 49.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Lorelli Elektrische Borstkolf Online Bestellen

De Lorelli Elektrische Borstkolven beschikken over een digitale pomp waarbij je de keuze hebt uit verschillende programma's, zodat je geheel naar je eigen voorkeur kunt kolven. Mede ook dankzij het zachte silicone borstschild blijft het kolven altijd comfortabel voor jou als moeder. Wanneer je klaar bent met het afkolven kan je de meegeleverde speen op de meegeleverde Lorelli fles zetten zodat je je kleine meteen kan voeden, of je kunt het flesje bewaren voor later.

De Lorelli borstkolf is eenvoudig te installeren en makkelijk in het gebruik. De borstkolf kan zowel met de meegeleverde adapter als op USB gebruikt worden, dus ook ideaal voor onderweg! Heb je vragen over een van deze producten of over een van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op, of kom gezellig langs in een van onze winkels.