Oball

Oball is een speelgoedmerk dat ooit begon met een origineel concept: de Oball Rattle. Dit is een bijzondere rammelaar die is opgebouwd uit een originele, flexibele structuur. De Oball Rattle kan hierdoor platgedrukt en vervormd worden, maar zal steeds weer in dezelfde vorm terugkeren!

Eenvoudig en veilig online Oball speelgoed bestellen

Oball is nu uitgegroeid tot een volwaardig speelgoedmerk met een grote variatie aan verschillende soorten speelgoed voor baby's. Veel van deze artikelen hebben prijzen gewonnen. Dat is ook niet gek als je ziet welk origineel speelgoed Oball allemaal op de markt brengt. Het Oball speelgoed is ontworpen om je baby te vermaken en om ze te inspireren op het gebied van creativiteit en ontwikkeling.

Je kan eenvoudig en veilig online Oball speelgoed bestellen bij MamaLoes. Heb je vragen over het Oball speelgoed? Neem dan gerust contact met ons op; we helpen je graag!

AANDACHT: VRIJWILLIGE TERUGROEPACTIE OBALL RAMMELAARS

Kids II waarschuwt dat sommige OBall rammelaars onveilig zijn. Bij de getroffen exemplaren kunnen de kraaltjes loskomen uit het houdertje. Als kinderen deze kraaltjes in de mond stoppen, ontstaat verstikkingsgevaar. Daarom heeft de producent besloten over te gaan tot een vrijwillige terugroepactie van deze reeksen. 

Voor welke exemplaren geldt de terugroepactie?
De waarschuwing geldt voor sommige OBall rammelaars met artikelnummers 81031 en 81548, die verkocht zijn na 1 januari 2016.  
Deze terugroepactie is enkel van toepassing op artikelen die voldoen aan de 2 volgende voorwaarden:

  1. Oball rammelaars hebben 3 transparante kraaltjeshouders; check eerst of de rammelaar één transparante kraaltjeshouder heeft met vijf (5) uitsluitend oranje kralen. De terugroepactie heeft enkel betrekking op producten waarvan één van deze houdertjes 5 oranje kraaltjes bevat én die bovendien ook voldoen aan de hierna volgende voorwaarde.
  2. Wanneer uw Oball een houdertje met 5 oranje kraaltjes heeft, dan doet de onveilige situatie zich enkel voor bij de exemplaren met datumcodes T0486, T1456, T2316, T2856 of T3065. Deze datumcode vindt is te vinden op een kleine driehoek aan de binnenkant van de rammelaar.

Hoe controleer je de code:

Wat moet je doen als je Oballs hebt van de getroffen reeksen?
Als je een rammelaar heeft die onder deze terugroepactie valt, dan moet je het  product onmiddellijk bij je kind weghalen.

Via de speciale pagina van OBall (https://oballrattleenrow.expertinquiry.com/ ) kan je het product registreren. Hier zijn ook instructies te vinden om een foto te maken van het vernietigde product. Als dit gedaan is, zal Kids II een vergoeding uitbetalen voor de rammelaar. Bij vragen kan je contact opnemen via de volgende website of het telefoonnummer:
http://www.kidsii.com/customer-service/recalls
Tel: +44-2080-99 54 88