Little Bird Told Me

Voor het super leuke speelgoed van het merk Little Bird Told Me, bent u bij MamaLoes Babysjop aan het goede adres! Transformeer de babykamer of speelkamer in een hemel van plezier en activiteiten voor je kleintje met het speelgoed van Little Bird Told Me.

Little Bird Told Me Babyspeelgoed

Little Bird Told Me heeft een prachtige, gevarieerde collectie aan speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters. Het speelgoed is speciaal ontworpen om de fantasie van je kindje te ontwikkelen en het ontdekkend spelen te motiveren.

Little Bird Told Me is van mening dat kinderen de vrijheid moeten krijgen om dingen te ontdekken, en maken daarom hun speelgoed met die gedachte in hun achterhoofd. Hierdoor heeft het speelgoed vele verschillende kleuren, texturen en vormen en zal het stimulerend werken voor de ontwikkeling van je kindje.

Van grote knuffels tot hobbelpaarden, van speelmatjes tot babygyms. Little Bird Told Me heeft vast en zeker speelgoed dat perfect bij jouw kindje past! Bij MamaLoes Babysjop kan je veilig online speelgoed van Little Bird Told Me kopen. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies of vragen.