Babywinkel MamaLoes in Utrecht

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONAVIRUS
MamaLoes zorgt voor jou. In deze onzekere tijden hebben we daarom besloten om vanaf donderdag 19 maart al onze winkels voorlopig en in ieder geval tot 28 april te sluiten. Iedere dag doen we er met het hele team alles aan om onze missie “MamaLoes zorgt voor jou” waar te maken. Juist nu hoort daar ook extra zorg voor de gezondheid van onze klanten en collega’s bij. Daaruit volgt dan ook deze beslissing voor het tijdelijk sluiten van onze winkels.

Aan de Woonboulevard Utrecht op Kanaleneiland kan je in onze winkel terecht voor de mooiste babyproducten van MamaLoes. In de winkel word je telkens weer verrast door het prachtige en unieke assortiment babyproducten. Je vindt er naast de bekendere merken talloze andere bijzondere, kwalitatieve babyproducten van minder bekende merken voor een extra scherpe prijs.

In de winkel vind je een gevarieerd assortiment van autostoelen, kinderwagens en babykamers tot wipstoeltjes, babyschommels en veiligheidsartikelen. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes Utrecht aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een verrassend en uniek assortiment, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Adresgegevens

MamaLoes Utrecht
Nieuw Amsterdamlaan 19
3526 AE Utrecht
013-2205914

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

I.v.m. het Coronavirus is de winkel vanaf 19 maart tot in ieder geval 28 april gesloten

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
 
Aangepaste openingstijden
 
5 mei Bevrijdingsdag 12:00 - 17:00 
21 mei Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
1 juni 2e Pinksterdag 12:00 - 17:00
26 december 2e Kerstdag 12:00 - 17:00