Babywinkel MamaLoes in Utrecht

We mogen eindeljk weer! Onze winkels zijn open voor het winkelen op afspraak. Klik hier om een afspraak te maken op een door jou gekozen dag en tijdstip. Je kan een afspraak maken voor 30 of 60 minuten. Wij zijn heel blij dat we je weer persoonlijk, maar op afstand, mogen helpen en adviseren. Wij kunnen niet wachten om je te zien! Hopelijk tot snel! 


Vanaf nu kan je je online bestelling plaatsen om af te halen in een van onze winkels. Je plaatst en betaalt je bestelling online en kan er dan voor kiezen om je bestelling in een van onze winkels op te halen. Voor onze winkel in Utrecht geldt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Zodra je bestelling klaar ligt in de winkel, word je gebeld door een van onze medewerkers om een tijdblok af te stemmen.


 

Aan de Woonboulevard Utrecht op Kanaleneiland kan je in onze winkel terecht voor de mooiste babyproducten van MamaLoes. In de winkel word je telkens weer verrast door het prachtige en unieke assortiment babyproducten. Je vindt er naast de bekendere merken talloze andere bijzondere, kwalitatieve babyproducten van minder bekende merken voor een extra scherpe prijs.

In de winkel vind je een gevarieerd assortiment van autostoelen, kinderwagens en babykamers tot wipstoeltjes, babyschommels en veiligheidsartikelen. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes Utrecht aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een verrassend en uniek assortiment, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Adresgegevens

MamaLoes Utrecht
Nieuw Amsterdamlaan 19
3526 AE Utrecht
013-2205914

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

Maandag                                           13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten