Babywinkel MamaLoes op Urk

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONAVIRUS
MamaLoes zorgt voor jou. In deze onzekere tijden hebben we daarom besloten om vanaf donderdag 19 maart al onze winkels voorlopig en in ieder geval tot 28 april te sluiten. Iedere dag doen we er met het hele team alles aan om onze missie “MamaLoes zorgt voor jou” waar te maken. Juist nu hoort daar ook extra zorg voor de gezondheid van onze klanten en collega’s bij. Daaruit volgt dan ook deze beslissing voor het tijdelijk sluiten van onze winkels.

Ook in het Noorden van het land kun je terecht voor de leukste babyspulletjes van MamaLoes! MamaLoes Urk is sinds 19 mei 2018 geopend, en is een ruime babywinkel (500 m²) waar je telkens weer verrast zult worden door het prachtige en unieke assortiment babyproducten. Je vindt er naast de bekendere merken talloze andere bijzondere, kwalitatieve babyproducten van minder bekende merken voor een extra scherpe prijs.

In de winkel vind je een gevarieerd assortiment van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en veiligheidsartikelen. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes Urk aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een verrassend en uniek assortiment, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Ons deskundige MamaLoes team staat met liefde en plezier voor je klaar om je te informeren, helpen en vooral om voor een gezellige shop-ervaring te zorgen. Zij kunnen jou niet alleen helpen aan een prachtige kinderwagen of autostoel, ook voor andere vragen en informatie over spullen in onze webshop kun je bij hen terecht. De koffie staat klaar! 

Adresgegevens

MamaLoes Urk
Klifweg 9
8321 EH Urk
013-2205913

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

I.v.m. het Coronavirus is de winkel vanaf 19 maart tot in ieder geval 28 april gesloten

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten

 

Aangepaste openingstijden

21 mei Hemelvaartsdag Gesloten
30 mei Urkerdag 09:30 - 17:00
31 mei & 1 juni Pinksteren Gesloten
5 mei Bevrijdingsdag Gesloten
27 november Urk in Wintersferen 09:30 - 18:00
28 november Urk in Wintersferen 09:30 - 17:00
25 & 26 december Kerst Gesloten
31 december Dankdag Gesloten