Babywinkel MamaLoes op Urk

We mogen eindeljk weer! Onze winkels zijn open voor het winkelen op afspraak. Klik hier om een afspraak te maken op een door jou gekozen dag en tijdstip. Je kan een afspraak maken voor 30 of 60 minuten. Wij zijn heel blij dat we je weer persoonlijk, maar op afstand, mogen helpen en adviseren. Wij kunnen niet wachten om je te zien! Hopelijk tot snel! 


Vanaf nu kan je je online bestelling plaatsen om af te halen in een van onze winkels. Je plaatst en betaalt je bestelling online en kan er dan voor kiezen om je bestelling in een van onze winkels op te halen. Voor onze winkel op Urk geldt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Zodra je bestelling klaar ligt in de winkel, word je gebeld door een van onze medewerkers om een tijdblok met je af te stemmen.


Ook in het Noorden van het land kun je terecht voor de leukste babyspulletjes van MamaLoes! MamaLoes Urk is sinds 19 mei 2018 geopend, en is een ruime babywinkel (500 m²) waar je telkens weer verrast zult worden door het prachtige en unieke assortiment babyproducten. Je vindt er naast de bekendere merken talloze andere bijzondere, kwalitatieve babyproducten van minder bekende merken voor een extra scherpe prijs.

In de winkel vind je een gevarieerd assortiment van autostoelen, buggy’s en kinderwagens tot wipstoeltjes, loopstoeltjes en veiligheidsartikelen. Maar ook voor een gegarandeerd succesvol kraamkado ben je bij MamaLoes Urk aan het juiste adres. Denk aan prachtige babykleding, vrolijk speelgoed en een uitgebreide lijn verzorgingsartikelen. Een verrassend en uniek assortiment, maar altijd van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

Ons deskundige MamaLoes team staat met liefde en plezier voor je klaar om je te informeren, helpen en vooral om voor een gezellige shop-ervaring te zorgen. Zij kunnen jou niet alleen helpen aan een prachtige kinderwagen of autostoel, ook voor andere vragen en informatie over spullen in onze webshop kun je bij hen terecht. De koffie staat klaar! 

Adresgegevens

MamaLoes Urk
Klifweg 9
8321 EH Urk
013-2205913

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

Maandag                                     14:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten