Babywinkel MamaLoes in Eindhoven

BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. CORONAVIRUS
MamaLoes zorgt voor jou. In deze onzekere tijden hebben we daarom besloten om vanaf donderdag 19 maart al onze winkels voorlopig en in ieder geval tot 28 april te sluiten. Iedere dag doen we er met het hele team alles aan om onze missie “MamaLoes zorgt voor jou” waar te maken. Juist nu hoort daar ook extra zorg voor de gezondheid van onze klanten en collega’s bij. Daaruit volgt dan ook deze beslissing voor het tijdelijk sluiten van onze winkels.

In winkelcentrum Woensel in Eindhoven vind je sinds 19 mei 2018 een gezellige MamaLoes winkel op een prachtige locatie op de hoek. Hier kun je terecht voor alle basisbehoeften voor jou en je baby. In de winkel (300 m²) zal je verrast worden door het prachtige en unieke assortiment babyproducten. Van echte MamaLoes merken tot aan bekendere merken, hier kun je slagen!

Ons deskundige MamaLoes team staat graag voor je klaar om je te informeren, helpen en vooral om voor een gezellige shop-ervaring te zorgen. Zij kunnen jou niet alleen helpen aan een prachtige kinderwagen of autostoel, ook voor andere vragen en informatie over spullen in onze webshop kun je bij hen terecht. De koffie staat klaar!

De topproducten uit ons assortiment vind je in de winkel, maar in onze webshop vind je nog veel meer! Daarom is er, net als in onze andere vestigingen, de mogelijkheid om op de site te bestellen en te kiezen voor ophalen in de winkel. Net zo makkelijk!

Adresgegevens

MamaLoes Eindhoven
Winkelcentrum Woensel 242
5625 AG Eindhoven
013-2205911

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden

I.v.m. het Coronavirus is de winkel vanaf 19 maart tot in ieder geval 28 april gesloten

Maandag  Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Eerste en laatste zondag van de maand Gesloten
 
Klik hier voor alle koopzondagen van WoensXL! 
 
Aangepaste openingstijden
5 mei Bevrijdinsdag 12:00 - 17:00
21 mei Hemelvaartsdag 12:00 - 17:00
1 juni 2e Pinksterdag 12:00 - 17:00
26 december 2e Kerstdag 12:00 - 17:00

MamaLoes Eindhoven!