Kipling luiertas of verzorgingstas

Bij MamaLoes kies je uit Kipling luiertassen met diverse vrolijke kleuren en designs!  Kijk snel verder en ontdek de mooie luiertassen van Kipling.

Een verzorgingstas, ook wel luiertas genoemd, is onmisbaar wanneer je op pad gaat met je kleintje! Je hebt altijd een hoop spullen nodig en die wil je natuurlijk het liefst in één tas opbergen. Naast luiers kun je in verzorgingstassen ook andere verzorgingsspulletjes zoals een flesje, een speentje en verschoningsdoekjes opbergen. Ook schone kleertjes zijn handig om op zak te hebben voor eventuele ongelukjes of geknoei!

Kipling Luiertassen

Een goede voorbereiding is essentieel en een luiertas van Kipling biedt moeders alles wat ze nodig hebben om voorbereid te blijven. De tassen van Kipling zijn modern, maar degelijk en ze zijn voorzien van de ideale opbergmogelijkheden. De veelzijdige riemen bieden diverse draagmogelijkheden, terwijl in de toegankelijke vakken alles prima op zijn plek blijft. We hebben verschillende uitvoeringen, dus je kiest zelf welke kleur en print het beste bij jou past!

Heb je vragen over een luiertas van Kipling, of over één van de andere producten in ons assortiment? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Gezellig langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook. Wij staan altijd voor je klaar!