Baninni Ayo

Met de Baninni Ayo heb je in één klap een compleet travel systeem voor je baby in huis. De complete Baninni Ayo set is te gebruiken vanaf de geboorte tot 3 jaar, dus gaat lekker lang mee. De Baninni Ayo bestaal uit een frame met wandelwagenzitje dat eenvoudig om te vormen is tot een reiswieg waarin je baby lekker kan slapen. Daarnaast wordt er een veilige en comfortabele groep 0 (0-13 kg) autostoel meegeleverd, die ook eenvoudig op het frame van de kinderwagen bevestigd kan worden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Baninni Ayo beschikt over verschillende eigenschappen die de wandeling zowel voor jou als voor je kleine vriend(in) comfortabel maken. Zo beschikt de kinderwagen over een in hoogte verstelbare duwstang, een ruime zonnekap met reflector, een voetenzak, een boodschappenmand, zwenkwieltjes en een veilige voorbeugel.

Kortom, ben je op zoek naar een goed reissysteem voor zowel de wandeling als de autorit, dan is de Baninni Ayo de perfecte keus. Heb je vragen over deze kinderwagenset of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels!