De Cybex Sirona luxe autostoel

De Cybex Sirona autostoel is de meest innovatieve autostoel voor groep 0 en 1. Deze luxe autostoel kan zowel gebruikt worden voor groep 0 (0-13 kg) met een achterwaarts gerichte stand, maar ook voor groep 1 (9-18 kg) met een voorwaarts gerichte stand. Het wordt geadviseerd om de achterwaartse stand van de Cybex Sirona zo lang mogelijk vol te houden, dat wil zeggen totdat je kind er niet meer normaal in kan zitten. Bij een botsing werkt de Cybex Sirona als een harnas en beschermt zo het lichaam van je baby. 

-15%
Cybex Sirona S i-Size Ferrari Racing Red Autostoel 519000215 Special Edition

Cybex Sirona S i-Size Ferrari Racing Red Autostoel 519000215

(0)

Adviesprijs: 549.00

Special Price 466.95

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

De Cybex Sirona gebruikt talloze van de nieuwste technologieën op het gebied van veiligheid en comfort. Denk hierbij aan Isofix bevestiging, een 360° draaiend zitje voor makkelijk in en uitstappen, een veiligheidsbeugel die als soort airbag dient, een one-pull gordelsysteem en optimale zijwaartse bescherming. Kortom: de Cybex Sirona biedt alles wat mogelijk is op het gebied van hedendaagse autostoelen.

Bij MamaLoes Babysjop is de Cybex Sirona in verschillende mooie kleuren verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Wil je meer weten over deze luxe autostoel? Bekijk dan de productpagina's of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder. Je kunt natuurlijk ook altijd in onze winkel langskomen voor een demonstratie van de Cybex Sirona.