Voor de Tutek autostoel van groep 0 (0-13 kg) ben je bij MamaLoes Babysjop aan het juiste adres. Hier vind je Tutek autostoelen in verschillende leuke kleuren, zodat je altijd stijlvol en veilig in de auto kan reizen met je kleine.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Tutek autostoeltjes combineren veiligheid en comfort met een prachtig, stijlvol design. De Tutek autostoeltjes zijn geschikt voor groep 0 (0-13 kg), en kunnen eenvoudig in de auto worden bevestigd. De Tutek autostoeltjes zijn vooral ideaal wanneer je ook beschikt over een Tutek kinderwagen. De autostoeltjes kunnen namelijk op het onderstel van de Tutek kinderwagens bevestigd worden zodat je een complete travelset in huis hebt.

De Tutek autostoelen bieden naast veiligheid en gemak ook veel comfort aan je kleine. Zo is de bekleding heerlijk zacht, wordt er een beenkapje meegeleverd en beschikken de autostoelen over een comfortabele zitverkleiner. Uiteraard voldoen de Tutek autostoeltjes, net als alle andere autostoeltjes van MamaLoes, aan de strenge Europese ECE R44/04 eisen.

De Tutek autostoelen zijn voordelig online te bestellen bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens gezellig langs in één van onze winkels. We helpen je graag!