De Maxi Cosi Pebble - meest uitgebeide autostoel 

De Maxi Cosi Pebble autostoel is de meest uitgebreide groep 0 (0-13 kg) autostoel van Maxi Cosi. De bevestigingsmogelijkheden van de Maxi Cosi Pebble zijn talloos, waardoor de autostoel geschikt is voor iedere auto. Je kunt er voor kiezen om de Maxi Cosi Pebble te bevestigen door middel van de 3-punts veiligheidsgordel in de auto. Beschikt je auto echter over ISOFIX, dan kun je de autostoel in combinatie met de los verkrijgbare 2WayFix, FamilyFix of EasyBase nog makkelijker bevestigen in de auto: click and go! Foutieve bevestiging  van de Maxi Cosi Pebble is op deze manier vrijwel onmogelijk!

Naast de eenvoudige bevestiging beschikt de Maxi Cosi Pebble autostoel over een aantal praktische eigenschappen. Zo kan de autostoel zeer snel bevestigd worden op het frame van een Maxi Cosi of Quinny wandelwagen. Je hebt op die manier een compleet travelsysteem in huis. Ook het veilig vastzetten van je baby kan dankzij het unieke gordelsysteem van de Maxi Cosi Pebble zeer snel. In en uitstappen ging nooit zo makkelijk!

Het belangrijkste van een autostoel is natuurlijk de veiligheid die het je kleine biedt. Daar hoef je je bij de Maxi Cosi Pebble geen zorgen over te maken! De autostoel beschikt over optimale zijwaartse bescherming, een zeer veilig gordelsysteem en een zitverkleiner voor extra ondersteuning bij de allerkleinsten.

Kortom: ben je op zoek naar een autostoel voor je baby? Dan heb je met de Maxi Cosi Pebble één van de veiligste en meest praktische autostoelen op de markt in huis. Heb je vragen over de Maxi Cosi Pebble of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!