AxissFix Plus

De Maxi Cosi AxissFix Plus biedt maximale veiligheid, comfort en gemak. Uiteraard bevat de Maxi Cosi Axissfix Plus, net als de Axiss, het unieke roterende zitje. Dat het zitje 90° kan draaien maakt het plaatsen van je kind in de autostoel wel erg makkelijk! 

Maxi Cosi Adapter voor Wandelwagen Gia 1411057110

Maxi Cosi Adapter voor Wandelwagen Gia 1411057110

(0)
29.00

Niet op voorraad

Verwachte leverdatum: Eind juli

De Maxi Cosi Axissfix Plus beschikt daarnaast over het Isofix systeem, zodat de autostoel niet meer met de veiligheidsgordels van de auto bevestigd hoeft te worden, maar eenvoudigweg in de Isofix aansluitpunten van je auto geklikt kan worden. Check hierbij wel even of je auto over deze Isofix aansluitpunten beschikt.

Een andere bijzondere eigenschap van de Maxi Cosi Axissfix Plus is dat hij voldoet aan de extra strenge i-Size norm. Deze norm schrijft o.a. voor dat een autostoel langer achterwaarts geplaats moet kunnen worden. De Maxi Cosi Axissfix Plus kan dan ook achterwaarts bevestigd worden vanaf de geboorte tot een leeftijd van ongeveer 15 maanden (max. lengte van je kind 87 cm). Het zo lang mogelijk achterwaarts vervoeren van je kind brengt extra veiligheid met zich mee.

Naast het feit dat de Maxi Cosi Axissfix Plus de eerste roterende i-Size autostoel is, beschikt de autostoel over veel andere eigenschappen die de veiligheid en het comfort van je kleintje ten goede komen. Zo is het zitje van de Maxi Cosi Axissfix Plus verstelbaar in verschillende standen en groeit het mee met je kindje. De ergonomisch gevormde kuip en de geoptimaliseerde hoofdsteun bieden extra bescherming, ook aan het kwetsbare hoofdje en nekje van je kind.

De Maxi Cosi Axissfix Plus is dankzij de meegeleverde zitverkleiner geschikt vanaf de geboorte tot maar liefst 4 jaar (lengte: 105 cm). Vragen? Neem dan contact met ons op, want het MamaLoes team helpt je graag verder!