Maxi Cosi Autostoel Groep 0

Bij MamaLoes vind je een ruim assortiment Groep 0 Autostoeltjes van Maxi Cosi en bijpassende accessoires. Met een autostoeltje van Maxi Cosi haal je gegarandeerd uitstekende autostoeltjes in huis. De Maxi Cosi Pebble Pro, Maxi Cosi Coral en de Maxi Cosi Tinca voldoen zelfs aan de nieuwe Europese i-Size veiligheidsnorm (R129). Daarnaast is de Maxi Cosi Mica langer dan alleen het eerste jaar te gebruiken. 

Autostoeltjes zijn er in verschillende categorieën. Het is heel belangrijk voor de veiligheid dat je kleintje onderweg altijd in een goed passende autostoel zit of ligt. Voor de allerkleinsten kies je een Groep 0 Autostoeltje, die zijn te gebruiken voor kinderen van 0 tot 13 kilo, tot een leeftijd van ongeveer 12 maanden. De algemene eigenschappen van een Groep 0 Autostoel zijn als volgt:

  • Deze autostoeltjes worden achterwaarts geïnstalleerd, zodat je kindje met de rug naar de rijrichting zit. Deze positie biedt meer steun aan het hoofdje en nekje van je kind in geval van een botsing.
  • Bevestiging van de autostoel uit groep 0 gaat meestal met de autogordel, maar ook bevestiging met een onderstel (met IsoFix) is bij een aantal autostoeltjes mogelijk.
  • Je kind kun je in de autostoel vastzetten met een harnasgordeltje.
  • Autostoelen van groep 0 mogen alleen voor in de auto geplaatst worden als er geen airbag aanwezig is of als deze gedeactiveerd is.

FamilyFix, 2Way Fix en FamilyFix

Maxi Cosi heeft ook handige bevestigingssystemen ontwikkeld voor baby en peuter autostoeltjes. Combineer je Groep 0 autostoel eenvoudig met één van de bases om installatie nog makkelijker en veiliger te maken, door gebruik van de IsoFix ankerpunten in de auto. De FamilyFix3 van Maxi Cosi is geschikt voor de Maxi Cosi Coral, Pearl Pro en Pebble Pro autostoelen. De nieuwste FamilyFix2 is te gebruiken voorde Tinca, Pearl Pro 2, Pebble Pro, Pearl Smart en de Rock. 

Andere groepen Maxi Cosi autostoelen bij MamaLoes

Naast autostoelen uit groep 0 (0-13 kg) voor kindjes tot 1 jaar vind je bij MamaLoes uiteraard ook autostoelen van Maxi Cosi uit de andere groepen:

Groep 1:      Leeftijd 9 mnd - 4 jaar    gewicht 9 - 18 kg
Groep 2-3:   Leeftijd 3 jaar - 12 jaar    gewicht 15 - 36 kg

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en veilig online een Maxi Cosi autostoeltje van groep 0 (0-13 kg) bestellen. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, of langskomen in één van onze winkels