Baninni autostoel groep 0

Met een Groep 0 Autostoel van Baninni kan je je baby veilig, comfortabel en stijlvol in de auto vervoeren. Groep 0 autostoeltjes zijn geschikt voor kindjes van 0 - 13 kg, maar sommige autostoeltjes van Baninni kun je zelfs langer gebruiken! Met als hoofdgedachte natuurlijk: de veiligheid van je kind! Maar ook voor een autostoel met een modern design zit je bij Baninni helemaal goed! 

Baninni Autostoeltjes

Uit onderzoek is gebleken dat je je kleintje het beste zo lang mogelijk achterwaarts kunt vervoeren. Bij een Groep 0 autostoel is dit sowieso de bedoeling, maar Baninni heeft ook een aantal 'groepoverschrijdende' autostoeltjes in de collectie. Een 'gewone' Groep 0 autostoel gebruik je tot ongeveer 13 kg (of ca. 12 maanden), maar de Baninni Twirl kun je bijvoorbeeld tot 18 kg gebruiken en de Baninni Vega tot maar liefst 25 kg! Hier heb je dus extra lang plezier van. En als je kindje te groot wordt voor achterwaarts vervoer, zijn ze ook met de rijrichting mee te gebruiken!

Baninni autostoeltjes hebben gewoonlijk een aantrekkelijk modern design en zijn verder van alle gemakken voorzien. Je kunt dus veilig, comfortabel en stijlvol op pad met een autostoel van Baninni.

Bij MamaLoes vind je een uitgebreid assortiment Baninni Autostoelen. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen, of langskomen in één van onze winkels