Maxi Cosi FamilyFix Autostoeltjes

Met de FamilyFix base kan je je kindje van 0 tot 18 kg vervoeren. Bevestig de CabrioFix (autostoel groep 0, 0-13 kg) eenvoudig en snel op de base. Hiermee vervoer je je kindje achterwaarts. Wanneer je kindje groter is kan je autostoel Pearl (groep 1, 9-18 kg) voorwaarts op deze base bevestigen. De FamilyFix base is in de auto te bevestigen door middel van ISOFIX. Daarnaast zie je dankzij de indicator eenvoudig of de stoel op de juiste manier is bevestigd op de base. Zo weet je dat je kindje veilig in de stoel zit, wanneer je op pad gaat. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

FamilyFix met CabrioFix en Pearl

De combinatie van de FamilyFix base, de CabrioFix en Pearl autostoelen zorgen voor een eenvoudige, snelle maar vooral veilige manier van vervoeren. De CabrioFix kan je tot 13 kg achterwaarts vervoeren. Daarna vervoer je je kindje voorwaarts met de Pearl.

Voor de beste bescherming in de auto is het erg belangrijk om je baby zo lang mogelijk achterwaarts te vervoeren in een autostoeltje. Uit onderzoek is gebleken dat de krachten op het kwetsbare nekje van je baby dan tijdens een frontale botsing namelijk 5 keer zo laag zijn als wanneer je baby voorwaarts vervoerd wordt!

Heb je vragen of wil je graag advies op maat, neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in één van onze winkels!