Maxi Cosi AxissFix Air Autostoeltjes

De Maxi Cosi AxissFix Air bevat veel dezelfde kenmerken als de Maxi Cosi AxissFix. Maar er is 1 groot verschil. In de Maxi Cosi Axissfix Air wordt je kindje maximaal beschermd dankzij de revolutionaire Maxi-Cosi Air Safety Technology. Wanneer je kindje voorwaarts gericht in een autostoel zit komen er heftige krachten vrij bij een aanrijding. Het kwetsbare hoofdje en nekje van je kind worden in geval van zo'n aanrijding in de Maxi Cosi Axissfix Air optimaal beschermd dankzij de geïntegreerde airbags, onzichtbaar verstopt in de schouderpads.

 

het gemak van de Maxi Cosi AxissFix Plus

Hoe werkt het de Maxi-Cosi Air Safety Technology? Een aanrijding wordt direct gedetecteerd door de Isofix punten achterop de autostoel. Het signaal wordt in slechts 0,015 seconden naar het airbag systeem verzonden. De airbags blazen vervolgens op en vullen zich met koele lucht op borsthoogte van je kind. 0,08 seconden na de aanrijding worden het hoofdje en nekje van je kind optimaal ondersteund. Daarna lopen de airbags direct leeg. Geen verstikkingsgevaar dus! 

Ook de Maxi Cosi AxissFix Air shop je online bij MamaLoes Babysjop. Heb je vragen, of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen je graag!