Cybex

Cybex is een pionier op het gebied van achterwaarts vervoer. Met de Cybex Sirona brengen ze een revolutionaire autostoel op de markt. Deze autostoel is geschikt voor kinderen van 0 tot 4 jaar en kan achterwaarts bevestigd worden. Achterwaarts vervoer biedt extra bescherming ten opzichte van voorwaarts vervoer. Wanneer je kind niet meer goed in het stoeltje past kan er overgegaan worden naar een veilige voorwaartse bevestiging.  

-15%
Cybex Sirona S i-Size Ferrari Victory Black Autostoel 519000213 Special Edition

Cybex Sirona S i-Size Ferrari Victory Black Autostoel 519000213

(0)

Adviesprijs: 549.00

Special Price 466.95

Niet op voorraad

Verwachte leverdatum: Begin Maart

Naast het achterwaarts vervoer heeft de Cybex autostoel nog veel meer innovatieve eigenschappen. Wat dacht je van het unieke L.S.P systeem voor zijdelingse bescherming? Of dat de autostoel in 7 standen (tot slaapstand) verstelbaar is? Of de hoofdsteun die in maar liefst 11 hoogtes in te stellen is? Kortom: de Cybex achterwaarts gerichte autostoelen zijn niet voor niets testwinnaar in verschillende strenge tests geworden.

Bij MamaLoes heb je een ruime keuze uit de achterwaarts te bevestigen autostoelen van Cybex. Heb je vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel voor een demonstratie.