Opruiming: Korting scoren bij MamaLoes!
Nieuwsbrief vrijdag 27 juni 2014
Profiteer nu van grote kortingen bij MamaLoes Babysjop! Ga naar onze speciale opruimingspagina om al het voordeel te ontdekken. Hieronder alvast een greep uit alle acties.
 
Winnaars WK Winactie
In de vorige nieuwsbrief had je de mogelijkheid om de wedstrijd Nederland-Chili te voorspellen en daarmee één van de drie MamaLoes Holland pakketten te winnen. In totaal hadden 4 personen de uitslag goed voorspeld. Daarom hebben we besloten om deze 4 personen allemaal te verblijden met het MamaLoes Holland pakket. Gefeliciteerd! En natuurlijk gaan we weer duimen voor zondag: Nederland tegen Mexico!
 
Nieuw: Quinny Zapp Xtra 2 Black Syrup buggy
De moderne Quinny Zapp Xtra 2 Black Syrup, onderdeel van de Quinny zomercollectie 2014, is nu verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop. Wij vinden hem prachtig, en jij?
Met deze nieuw i-Size gekeurde autostoel kun je je kind tot een gewicht van 18 kg achterwaarts vervoeren! Klik hier om dit product in de webshop te bekijken.
De sportieve BabyGo Runner 5 standen buggy heeft alles wat je van een moderne buggy mag verwachten, en dat tegen een aantrekkelijke prijs! Bekijk hem snel in de webshop!
 
Weekaanbieding
Deze week is het Lorelli Zippy Campingbed Blue extra voordelig verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop! Voor dit praktische reisbedje betaal je t/m 29 juni geen €39,99 maar slechts €27,99!
 
  • Lichtgewicht dus makkelijk te vervoeren
  • Eenvoudig en compact in te klappen
  • Inclusief draagtas
     
Lees meer...

Vliegen tijdens zwangerschap
De vakanties komen er weer aan. Maar hoe zit het nu precies met vliegen en zwanger zijn? In principe geldt dat je vanaf 36 weken niet meer mag vliegen. Er zijn ook vliegtuigmaatschappijen die het al vanaf de 28e week verbieden.

Als je tijdens je zwangerschap gaat vliegen kun je met een aantal punten rekening houden. Zo is het belangrijk dat je steunkousen draagt in verband met trombose en dat je genoeg vocht binnenkrijgt. Meer tips en info lees je op deze pagina.

MamaLoes wenst je alvast een heel fijne vakantie!
Onderweg  
Thuis 
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.