Nog een paar dagen tot de Negenmaandenbeurs!
Nieuwsbrief 20 februari 2015
 
Negenmaandenbeurs aanbiedingen bij MamaLoes!
Vanaf aankomende woensdag is het weer zo ver, dan vindt in de Amsterdam Rai het grootste baby event van Nederland plaats: de Negenmaandenbeurs! Om alvast in de stemming te komen vind je bij MamaLoes de leukste aanbiedingen. Kijk snel op onze actiepagina!
 


 
Ook MamaLoes Babysjop is dit jaar weer van de partij op de Negenmaandenbeurs. En omdat we 5 jaar bestaan pakken we dit jaar extra groot uit! Je leest alles over de Negenmaandenbeurs en wat je bij onze stand kunt verwachten in ons nieuwe blogartikel!
 
Nu verkrijgbaar bij MamaLoes: de nieuwe collectie Woezel & Pip producten. Vrolijke en lieve producten van de favoriete vriendjes van je kleine!
 
Maak kennis met de Cangaroo Zig Zag. Deze babyswing kan 360° ronddraaien op 5 verschillende snelheden. Je kleine zal helemaal tot rust komen!
 
Bij MamaLoes vind je nu de prachtige babykamer collecties van Winnie the Pooh en Nijntje. Alles voor een sfeervolle babykamer in de stijl van je favoriete figuur!


 
Weekaanbieding
Kalmeer en vemaak je kleintje in de Ingenuity InLighten Cradling Swing. T/m 22 februari betaal je voor deze luxe babyswing slechts €199,00!
  • Schommelt in 3 richtingen
  • 6 schommelsnelheden
  • Muziekmobiel met licht
  • Rustgevende vibraties
Baby's en katten
Twee dingen zijn razendpopulair op YouTube: filmpjes met katten en filmpjes met baby's. Een combinatie hiervan moet natuurlijk wel een hit worden. 

In onderstaand compilatiefilmpje zie je hoe baby's en katten samen spelen en op elkaar reageren. Dat geeft erg leuke beelden!

Bekijk het filmpje op deze pagina.


 
Onderweg  
Thuis 
MamaLoes Babysjop Breda
Spinveld 33
4815 HR Breda
MamaLoes Babysjop Goirle
Bergstraat 104
5051 HE Goirle
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.