Herfstvoordeel en Nieuwe Producten bij MamaLoes!
Vrijdag 18 Oktober 2013

Nieuwsbrief 18 Oktober 2013

Herfstvoordeel bij MamaLoes: Megakortingen!
Helaas, de heerlijke zomer heeft weer plaats gemaakt voor koudere temperaturen, grijze lucht en regen: de herfst is weer aangebroken. Voor MamaLoes Babysjop een reden om flinke korting te geven op veel artikelen. Profiteer t/m 3 november van kortingen tot wel 70%! Klik hier voor het complete overzicht van onze Herfstvoordeel actie.Kleine greep uit de acties, voor het volledige overzicht klik hier

Cloud b en B-Kids bij MamaLoes
Vanaf nu kan je bij MamaLoes Babysjop ook terecht voor de leukste producten van Cloud b en B-Kids.

Cloud b
Cloud b maakt dé producten voor een heerlijk diepe en rustige slaap voor je baby. Met prachtige babyprojectors, zachte knuffeltjes met rustgevende muziek en lichtgevende diertjes belandt je kleine gegarandeerd snel in dromenland. De producten van Cloud b zijn uniek en van superieure kwaliteit. Tover je babykamer dus snel om in een sprookje met Cloud b

B-Kids
B-Kids heeft het leukste speelgoed voor een zeer scherpe prijs. Van kleine speeltjes zoals de Rock 'n Wobble Car tot complete speelkleden, voor een blij kind hoef je niet verder te zoeken! Neem snel een kijkje in ons assortiment B-Kids speelgoed!

Weekaanbieding: 
Maxi Cosi Rodi XP 2

Vanaf deze week vind je in onze webshop iedere week een weekaanbieding. Dit is een artikel dat een week lang extra scherp geprijsd is. 

De primeur is deze week voor de Maxi Cosi Rodi XP 2 Marble Pink. Dit luxe, meegroeiende autostoeltje voor groep 2/3 (15-36 kg) kost normaal €139,00 maar deze week kan je hem bij ons voor de helft van de prijs kopen, slechts €69,99!

Deze weekaanbieding is geldig tot 21 oktober, daarna volgt weer een nieuwe weekaanbieding. Houd onze site dus in de gaten!

      
Speelse app leert kinderen hygiëne
Het hygiënemerk Tork heeft op Wereldhandenwasdag, 15 oktober, een leuke app gelanceerd waarbij je kind leert hoe, wanneer en waarom ze hun handen moeten wassen: Ella Handwas.

De 'hygiënische app' is een interactieve en visuele ervaring, die spelen en leren combineert. ‘Ella HandWas’ werkt intuïtief en zonder geschreven tekst, zodat jonge kinderen de app gemakkelijk kunnen gebruiken. Hoofdrolspeelstertje Ella leert samen met Dino en haar vriendjes op een speelse manier hoe kinderen hun handen moeten wassen.

De app voor Android en iOS tablets is gratis en kan gedownload worden in de App Store en Google Play.

Onderweg  
Thuis 
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.