Finale Opruiming bij MamaLoes: tot wel 70% korting!
Nieuwsbrief 10 juli 2015
 
Finale Opruiming bij MamaLoes!
MamaLoes breidt haar Opruiming nog verder uit tijdens de Finale Opruiming! Dat betekent heel veel aanbiedingen met kortingen tot wel 70%! Kijk snel op onze Opruimingspagina om alle aanbiedingen te bekijken. OP=OP!
 
We hadden al loopauto's en loopfietsen, maar nu kan je kleine ook heel stijlvol door het huis scheuren met een loopscooter! Verkrijgbaar in drie mooie kleuren!
 
Eindelijk weer samen met de auto op vakantie! Bescherm je kindje tegen de nare gordelrand met een heerlijk én mooie knuffelbare 3D gordelbeschermer van Azet!
 
Een slaapzak in de zomer? Jazeker! Speciaal voor de warmere nachten zijn er de comfortabele zomer slaapzakken van Briljant! 
 
De beste loopauto om op rond te scheuren is natuurlijk een race loopauto! Speciaal voor de Formule 1 coureur in wording heeft MamaLoes nu prachtige race loopauto's!
 
Weekaanbieding
Lekker rond stuiteren op je eigen skippy varken tussen het gras, het kan met de skippy varkens die t/m 12 juli verkrijgbaar zijn voor slechts €9,99!
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • Snel op te pompen met meegeleverd voetpompje
  • Oortjes dienen als houvast
  • Gemaakt van stevig en veilig materiaal

 
Waarom kinderen huilen
Kinderen huilen veel en om uiteenlopende redenen. Deze ouders hebben de redenen op een leuke manier opgesomd (klik op de foto voor meer):
 
Onderweg  
Thuis 
MamaLoes Babysjop Breda
Spinveld 33
4815 HR Breda
MamaLoes Babysjop Goirle
Bergstraat 104
5051 HE Goirle
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.