Finale Opruiming, Dirkje zomercollectie en veel nieuws bij MamaLoes!
Nieuwsbrief 6 februari 2015
 
Finale Opruiming bij MamaLoes!
Tijdens onze Finale Opruiming kun je profiteren van de grootste kortingen! Ga naar onze actiepagina en bekijk welke aanbiedingen MamaLoes voor je klaar heeft staan. OP=OP!

 
 
Het duurt nog even, maar bij MamaLoes zijn we al in zomerse stemming dankzij de nieuwe zomercollectie van Dirkje. Bekijk de hippe babykleding nu in onze webshop!

 
Nieuw bij MamaLoes: De 3 in 1  Cozy Gymini van Tiny Love.  
Maar liefst drie gebruiksmogelijkheden!

 
Je kleintje hoeft nooit meer bang te zijn in het donker dankzij dit prachtige en lieve nachtlampje in de vorm van Lou het uiltje!
 
Het nieuwe Tima wipstoeltje is eenvoudig om te bouwen tot een leuke schommelstoel wanneer je kindje wat gegroeid is. Te gebruiken van 0 tot ongeveer 4 jaar!
 
Weekaanbieding
Ben je op zoek naar een complete travelset? Dan hebben we deze week een interessante weekaanbieding: De luxe Chicco Trio i-Move Purple, bestaande uit wandelwagen, reiswieg en autostoel, heb je in huis voor slechts €599,00!
  • Wandelwagen is met reiswieg om te vormen tot kinderwagen
  • Groep 0 autostoel met base
  • Inclusief veel onmisbare accesoires


Nederlandse baby's lachen vaker!
Uit Amerikaans onderzoek is gebleken dat Nederlandse baby's tussen de 6 en 12 maanden vaker lachen dan hun Amerikaanse leeftijdsgenootjes. Ook zijn Nederlandse baby's wat rustiger en vertonen ze vaker knuffelgedrag.

Wat hiervan de oorzaak is? Volgens de onderzoekers heeft dit wellicht te maken met de manier van opvoeden. Nederlandse ouders vinden bijvoorbeeld het reserveren van specifieke tijdstippen voor dutjes erg belangrijk voor hun kinderen.

Onderweg  
Thuis 
MamaLoes Babysjop Breda
Spinveld 33
4815 HR Breda
MamaLoes Babysjop Goirle
Bergstraat 104
5051 HE Goirle
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.