Voordelig en comfortabel op pad met de Milano buggy!
Nieuwsbrief vrijdag 4 juli 2014
Heb je al gekeken op onze opruimingspagina? Je vindt er vele artikelen voor de allerlaagste prijs. Nieuwsgierig? Klik dan snel door! Hieronder alvast een greep uit alle kortingen:
 
Klik hier om de Baninni Milano buggy's in de webshop te bekijken
 
De nieuwe Angelcare Babymonitor laat je elk geluid en elke beweging van je baby horen en zien. Met veel extra functies zoals een instelbaar nachtlicht, temperatuurweergave en 2-weg terugspreekfunctie. Bekijk de babymonitor in de webshop.
 
Weekaanbieding
Deze week is de luxe Lorelli duowagen extra voordelig verkrijgbaar bij MamaLoes Babysjop! Voor deze praktische wandelwagen betaal je t/m 6 juli geen €169,99 maar slechts €119,00!
 
  • Onafhankelijk te verstellen rugleuningen
  • Zeer wendbaar
  • Lichtgewicht en compact in te klappen
  • Verkrijgbaar in 3 mooie kleuren
     
Lees meer...

Bescherming in de zomer
De zomer is natuurlijk een heerlijk seizoen. Maar naast het lekkere weer zijn er ook wat dingen waar je, vooral bij je baby, op kunt letten. Denk bijvoorbeeld aan de straling van de zon, insecten en het gevaar van uitdroging.

We hebben daarom een artikel geschreven met de beste tips voor bescherming in de zomer. Hiervoor laten we verschillende ervaringsdeskundigen aan het woord. En met ervaringsdeskundigen bedoelen we uiteraard moeders. Benieuwd hoe zij hun kind beschermen? Je leest het in ons nieuwe blogartikel!

Onderweg  
Thuis 
Volg ons op Facebook
Volg ons op Facebook
Volg ons op Twitter
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google Plus
Volg ons op Google Plus
Volg ons op YouTube
Volg ons op YouTube
Volg ons op Pinterest
Volg ons op Pinterest
 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.