Briljant

Baby’s hebben alles nog niet zo goed onder controle. Dat is ook logisch, ze zijn namelijk nog klein en moeten nog veel leren... Ze moeten groeien, spelen, kruipen, staan, ontdekken, eten en op avontuur! Een veilige omgeving zorgt ervoor dat de kleintjes vol vertrouwen deze ontdekkingstocht aan kunnen gaan. Producten van Briljant Baby helpen ouders deze veilige en comfortabele omgeving te creëren.

Hydrofiel

Hydrofiel katoen is heerlijk zacht en superabsorberend! Briljant biedt een ruim assortiment aan babyproducten van hydrofiel katoen, zoals monddoekjes, washandjes en luiers. Zo ben je als ouder altijd voorbereid op de dagelijkse handelingen!

Babytextiel

Bij MamaLoes Babysjop vind je ook ander babytextiel van Briljant. Denk daarbij aan een ruime keus aan lakens, hoeslakens, dekbedovertrekken, knuffeldoekjes waskussenhoezen, en andere spulletjes om de babykamer aan te kleden.

Het mooie aan Briljant is: ze stellen vrolijke collecties samen in diverse hippe kleurtjes. Past bijvoorbeeld Sam (met sterren) bij jou? Of kies je liever voor de series Dots (met stippen) of Don (met kleine sterretjes)? Zo stem je al je babyspulletjes op een voordelige manier stijlvol op elkaar af!

Shop de producten van Briljant voordelig en veilig via MamaLoes Babysjop. Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Langskomen in één van onze winkels kan natuurlijk ook, de koffie staat klaar!