Bema

Wie kent ze niet? Die feloranje zwembandjes met de blauwe olifant erop? De producten van Bema zijn een fenomeen in menig zwembad. En niet voor niets... De Bema zwembandjes en zwemringen zijn gemaakt van het beste materiaal, waardoor de veiligheid optimaal gewaarborgd wordt. Altijd veilig het water in, dus! Bekijk hieronder het Bema assortiment van MamaLoes.

Kwaliteit sinds 1956!

Ook op scholen en bij de zwemles wordt er vaak gebruik gemaakt van de artikelen van Bema. En dat is niet voor niks! Bema producten zijn super veilig, terwijl ze de bewegingsvrijheid van je kleintje nauwelijks beperken. En dat is natuurlijk precies wat jij wilt hebben als je kleintje het water in gaat. Veilig leren zwemmen of gewoon heerlijk genieten van een middagje in het zwembad of aan zee!

Veilig online Bema artikelen bestellen

Je kunt bij MamaLoes gemakkelijk en voordelig Bema zwembandjes of zwemringen voor je baby bestellen. Wil je meer informatie of advies op maat? Dan helpen wij je graag persoonlijk verder en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor een uitgebreid persoonlijk advies kun je natuurlijk ook terecht in één van onze winkels. We helpen je graag!