Kiddus

Fantasie speelt een hele belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Kiddus wil in hun producten graag de wereld van fantasie en kleurtjes combineren met een kwalitatief hoogstaande afwerking. Ze gooien daarvoor hun Nederlandse roots in de strijd - die staan voor organisatie en efficiëntie - en mengen die met Spaans design vol kleur en plezier. Het jonge en dynamische team van Kiddus is gevestigd in Barcelona, maar hun producten zijn tegenwoordig internationaal wijd verspreid verkrijgbaar.

Voor de leukste producten van Kiddus ben je bij MamaLoes Babysjop natuurlijk aan het goede adres! Zo ook voor een mooie collectie zonnebrillen. De kwetsbare ogen van je kleine worden met deze vrolijke brilletjes optimaal beschermd tegen de felle stralen van de zon. Tegelijkertijd zal je kindje met een van deze fleurige zonnebrillen ook zelf stralen als de zon!

Je kan de Kiddus zonnebrillen veilig en makkelijk online bestellen bij MamaLoes Babysjop. Natuurlijk kunnen we je ook persoonlijk advies geven. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.