Delta Baby Sleep

De Delta Baby Sleep producten zorgen ervoor dat je baby veilig slaapt en voorkomen een afgeplat hoofdje. Delta Baby Sleep voorziet in de behoefte van ouders om hun baby op de rug of op de zij te laten slapen. Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat dit de veiligheid tijdens het slapen sterk verhoogt en dat het de kans op een afgeplat hoofdje minimaliseert.

De Delta Baby Sleep producten zorgen ervoor dat je baby niet op zijn of haar buikje rolt, wat ook weer bevorderlijk is voor de ademhaling tijdens het slapen. De Delta Baby Sleep is samengesteld uit 2 blokken schuim, overtrokken met een badstof overtrek die wasbaar is in de machine. De baby wordt op zijn of haar zijde gelegd, met de rug tegen het grootste blok schuim. Het kleine blok van de Delta Baby Sleep voorkomt dat je baby op het buikje rolt terwijl hij of zij toch de handjes en voetjes vrij kan bewegen. 

Bij MamaLoes zijn de Delta Baby Sleep producten eenvoudig en veilig online te bestellen tegen een standaard scherpe prijs. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen wanneer je vragen hebt of graag advies op maat wilt. We helpen je graag verder!