Merk: Zazu

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.95

-11%
11% voordeel

Op voorraad

Adviesprijs: € 44,95

Special Price € 39,95

 • {{ next_workday_usp }}
 • Je bestelling ophalen in één van onze winkels
 • Dit product wordt gratis verzonden!

 • Niet goed geld terug garantie!
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Wit Kinderwekker ZA-SAM-1
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Wit Kinderwekker ZA-SAM-1

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.95

Product omschrijving

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! 

Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam het schaap zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.

Hoe werkt Sam?

Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is!

Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam het schaap zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt. Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Sam oranje oplichten. Je kind hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer Sam het schaap de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kindje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

Eigenschappen

 • 2 tijdsinstellingen: op een bepaald tijdstip of na een bepaald aantal minuten (voor het middagslaapje)
 • Alarm dat je ook op een andere tijd kan instellen dan dat Sam zijn ogen opent. Je kan Sam bijvoorbeeld om 7.00 zijn ogen laten openen en om 8.00 de wekker af laten gaan.
 • Nachtlamp: het LCD scherm van Sam kan fungeren als nachtlampje. Het schermpje uitstaan, de hele nacht aan blijven staan of automatisch na 5, 15 of 30 minuten uitgaan.
 • Werkt zowel met een USB-kabel (meegeleverd) als op 4x AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Getetst conform EU regelgeving
 • Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2.5 jaar
 • Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
 • Diameter LCD scherm: 7 cm

Product kenmerken

Algemeen Sam helpt je kindje met de tijd
Merk Zazu
Incl USB-kabel
Excl Batterijen
Afmetingen 20 x 12 x 14 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Leeftijd Vanaf ongeveer 2.5 jaar
EAN 0680569805577
Garantie 2 Jaar Fabrieksgarantie

Blogberichten

Vergelijkbare artikelen

Anderen bekeken ook

Beoordelingen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Schrijf een beoordeling

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze.

Klantenreviews

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Maria | 03-04-2020
Makkelijk in gebruik. Werkt goed voor onze dochter.
Femke | 01-04-2020
Werkt goed voor ons zoontje van ruim 2 jaar. Hij vindt het helemaal leuk, het schaapje is echt z’n vriend.
Mark | 27-01-2020
Onze dochter stond vaak naast het bed en wilde dan bij ons komen liggen. Door de Zazu slaaptrainer is ze nu veel bewuster van nacht/ochtend en slaapt ze ook weer veel beter! Wij zijn dus super blij met deze slaaptrainer.
Marjolein | 13-06-2019
Ik vind het een heel handig hulpmiddel voor onze dochter. Zij weet nu wanneer het tijd is om uit bed te gaan.
Yvonne | 26-04-2019
Wij zijn erg blij met de slaaptrainer van zazu. Voor onze dochter is het nu een stuk duidelijker wanneer zij een boekje mag gaan lezen of uit bed mag komen. Dit was al snel duidelijk op een leeftijd van 2/2,5 jaar. Zazu is redelijk gemakkelijk in te stellen. Echter erg vervelend dat zij wakker wordt van de harde tik waarmee zazu zijn ogen open doet. (Deze tik horen wij ook in onze slaapkamer en beide deuren zijn gesloten) hoewel wij soms het idee hebben dat zij nog wel door zou kunnen slapen. Bijvoorbeeld in het weekend. Dat is wel erg vervelend. Zouden ze zeker iets op moeten verzinnen. En het is mij nog niet gelukt om een e-mail adres te vinden van bijvoorbeeld de fabriek om dit probleem voor te leggen.

Beste Yvonne, Heb je hier toevallig al contact over gehad met onze klantenservice? We helpen je namelijk graag.
Mariëlle | 22-01-2019
Sam werkt goed voor ons zoontje van 3. Hij blijft meestal keurig in bed tot Sam zijn ogen open heeft en komt dat dan heel blij verkondigen. De gebruiksaanwijzing is duidelijk. Het licht is inderdaad vrij fel (zelfs op de laagste stand), maar dat is geen ramp. Eén klein dingetje: hoewel Sam de dag na bestelling al in huis zou zijn, was hij er pas de dag erna. Dit is op zich niet erg, maar dat was wel waar we op rekenden en waarom we hem die dag besteld hadden (de dag waarop hij nu kwam waren we grotendeels niet thuis).
Miranda | 28-02-2018
Het werkt echt!
Onze zoon van bijna 3 jaar, staat altijd rond 5.30u -6.00u op. Erg vroeg dus!
Sinds we deze wekker hebben gaat dit beter. Ingesteld op 7.00u,( kan nog altijd weer wat later ingesteld worden ;).. )als hij eerder wakker is blijft hij mooi in zijn bedje totdat het schaap zijn oogjes open maakt!
Heerlijk toch!!
4 sterren, omdat we hem toch wel prijzig vinden.
Tessa | 08-11-2017
Werkt super en duidelijk in te stellen ...alleen vind m'n zoontje (bijna 3jr) het maar eng.. helemaal in tranen want schaap z'n ogen moeten open blijven :(
Ireen | 08-02-2017
Leuk schaap! Alleen, als je de witte besteld is zijn snoet groen. Wel goed om rekening mee te houden ;)
Karin | 23-12-2016
Groene licht is veel te fel waardoor ze daar juist wakker van worden en dan is een half uur totdat het schaap zijn ogen open doet nog heeeeeel lang

Hoi Karin, wat jammer dat je geen fijne ervaring hebt met Sam. We horen juist altijd veel positieve reactie's terug. Mocht je vragen hebben over de instellingen dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice, we helpen je graag verder. Team MamaLoes
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4