Merk: Zazu

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.90

-11%
11% voordeel

Op voorraad

Adviesprijs: € 44,95

Special Price € 39,90

 • {{ next_workday_usp }}
 • Je bestelling ophalen in één van onze winkels
 • Dit product wordt gratis verzonden!

 • Niet goed geld terug garantie!
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Wit Kinderwekker ZA-SAM-1
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Wit Kinderwekker ZA-SAM-1

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.90

Product omschrijving

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! 

Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam het schaap zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.

Hoe werkt Sam?

Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is!

Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam het schaap zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt. Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Sam oranje oplichten. Je kind hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer Sam het schaap de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kindje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

Eigenschappen

 • 2 tijdsinstellingen: op een bepaald tijdstip of na een bepaald aantal minuten (voor het middagslaapje)
 • Alarm dat je ook op een andere tijd kan instellen dan dat Sam zijn ogen opent. Je kan Sam bijvoorbeeld om 7.00 zijn ogen laten openen en om 8.00 de wekker af laten gaan.
 • Nachtlamp: het LCD scherm van Sam kan fungeren als nachtlampje. Het schermpje uitstaan, de hele nacht aan blijven staan of automatisch na 5, 15 of 30 minuten uitgaan.
 • Werkt zowel met een USB-kabel (meegeleverd) als op 4x AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Getetst conform EU regelgeving
 • Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2.5 jaar
 • Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
 • Diameter LCD scherm: 7 cm
 • Werkt optimaal met Alkaline batterijen

Product kenmerken

Algemeen Sam helpt je kindje met de tijd
Merk Zazu
Incl USB-kabel
Excl Batterijen
Afmetingen 20 x 12 x 14 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Leeftijd Vanaf ongeveer 2.5 jaar
EAN 0680569805577
Garantie 2 Jaar Fabrieksgarantie

Blogberichten

Vergelijkbare artikelen

Anderen bekeken ook

Beoordelingen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Schrijf een beoordeling

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze.

Klantenreviews

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Kimberly | 08-11-2020
Slaaptrainer gekocht voor 6-jarige stiefzoon. Leuke vormgeving. Eerste keer instellen kostte wat tijd, miste hierbij een papieren handleiding (is wel milieubewust natuurlijk). Miste ook een stekkereinde aan het snoer. Verder leuk schaapje, goed om te oefenen met klokkijken. Fijne nachtlampfunctie (zelf in te stellen hoe fel). Verder trekt mijn stiefzoon zich eigenlijk niets aan van de kleuren.
Kay | 07-10-2020
Matig. Hij wordt een half uur vóór dat je kind wakker mag worden oranje. Waarom? Dat is echt volstrekt nutteloos. Je kind wordt daar alleen maar wakker van. Als ze dat er uit zouden halen, dan zou het veel beter zijn.
D | 08-08-2020
Mijn dochter van 2,5 jaar kan zelf al de vergrendeling er af krijgen en ervoor zorgen dat de oogjes open gaan. De bediening is te makkelijk.
Elisa | 26-07-2020
Ik vind het een super hulpmiddel. Mn dochter houd zich aan de kleuren en t werkt optimaal. De service is top, als er gebreken zijn wordt je door mamaloes super goed en snel geholpen.

Zeker een aanrader!
R | 03-07-2020
We hebben het schaapje nu een paar weken in gebruik voor ons zoontje van 2,5. Hij snapt dat hij moet gaan slapen als het schaapje zijn oogjes dicht doet, maar sochtends begrijpt hij nog niet dat we pas uit bed gaan als het schaapje wakker is. Daar is hij met 2,5 misschien nog iets te jong voor.
De nachtlamp-functie is ideaal. Je kunt het schaapje zo instellen dat hij de hele nacht aan is, dus een rood lampje. Je kunt ook instellen hoe fel het lampje brandt. Sinds dit schaapje hebben we geen gehuil meer gehad om de lamp op de overloop aan te doen!
Er zijn wat reviews over het geluid van de oogjes. Ons zoontje van 2,5 en dochtertje van 1 slapen daar gewoon doorheen, het valt echt reuze mee. Verder is het instellen echt heel simpel, 1x met de gebruiksaanwijzing en daarna weet je hoe het moet.
Denise | 24-06-2020
Op batterijen loopt hij direct vast. Aan het netsnoer geen problemen. Makkelijk in gebruik en vanaf 2.5jaar leeftijd goed aan te leren wanneer het kind moet slapen en wanneer mag opstaan

Beste MamaLoes klant,

Dat is niet de bedoeling. Zou je contact kunnen opnemen met de klantenservice? Dan kunnen we het met je oplossen.

Met vriendelijke groet,
Team MamaLoes
Edith | 24-06-2020
Ik vind het echt geen goede slaapwekker. Onze zoon bediend zelf het schaap (hij is 2,5) wist na 3 ochtenden hoe hij het rode schaap groen kon laten worden om 5u in de ochtend. Vind het erg raar dat de toetsbegrendeling er zo makkelijk vanaf kan dat een kind van 2,5 het eraf kan halen. We werden vaak wakker van een blatend schaap omdat onze zoon dan te vroeg in de ochtend met het beest aan het spelen was. Vaak was het schaap dan helemaal vast gelopen waardoor ik steeds de stekker eruit moest halen en hem weer opnieuw moest instellen. Ik had wel een betere kwaliteit verwacht. Hij staat nu dus in de kast wat de functie dat we langer kunnen slapen heeft hij niet
Mariska | 17-06-2020
Top! Hij leek het even niet meer te doen maar de klantenservice van mamaloes loste het meteen op (was de batterij!
Romy | 03-06-2020
Handig product om je kindje nog in bed te laten blijven (als die het principe echt begrijpt. Met 2 jaar en 1 maand een paar spijlen uit dr ledikant gehaald om te oefenen, dit was geen succes. Nu een half jaar verder en ze begrijpt het).
Nadelen vind ik wel;
- dat je iedere avond alle instelling weer opnieuw moet instellen (duurde een paar avonden voordat ik dat vloeiend voor elkaar kreeg).
- dat het snoer alleen een USB eind heeft en geen stopcontact stekker. Ben nu ook steeds aan het switchen met m'n telefoonoplader en het schaap
- de ogen vrij hard open gaan waardoor ze soms wakker word en ons half uurtje langer slapen door de neus word geboord.

Als laatste zou het beter zijn als hij een kwartier van te voren pas oranje zou worden ipv een half uur. Vind dat erg lang voor een peuter.
Hans | 10-05-2020
Onze dochter van 2,5 jaar is helemaal verliefd op het schaap. Vooral dat ze hem zelf kan laten slapen zonder de vergrendeling er af te halen. De handleiding is goed te doen. Een nadeel vind ik dat de knopjes heel gevoelig zijn en hij makkelijk van de vergrendeling af gaat. Onze dochter houd haar duim op de vergrendeling als ze hem oppakt. Als ze er dan mee gaat spelen veranderd ze ongemerkt de instellingen.
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6