Merk: Zazu

Adviesprijs: 44.95

Special Price 34.95

-22%
22% voordeel

Op voorraad

Adviesprijs: € 44,95

Special Price € 34,95

 • {{ next_workday_usp }}
 • Je bestelling ophalen in één van onze winkels
 • Niet goed geld terug garantie!
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Wit Kinderwekker ZA-SAM-1
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Wit Kinderwekker ZA-SAM-1

Adviesprijs: 44.95

Special Price 34.95

Product omschrijving

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! 

Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam het schaap zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.

Hoe werkt Sam?

Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is!

Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam het schaap zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt. Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Sam oranje oplichten. Je kind hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer Sam het schaap de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kindje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

Eigenschappen

 • 2 tijdsinstellingen: op een bepaald tijdstip of na een bepaald aantal minuten (voor het middagslaapje)
 • Alarm dat je ook op een andere tijd kan instellen dan dat Sam zijn ogen opent. Je kan Sam bijvoorbeeld om 7.00 zijn ogen laten openen en om 8.00 de wekker af laten gaan.
 • Nachtlamp: het LCD scherm van Sam kan fungeren als nachtlampje. Het schermpje uitstaan, de hele nacht aan blijven staan of automatisch na 5, 15 of 30 minuten uitgaan.
 • Werkt zowel met een USB-kabel (meegeleverd) als op 4x AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Getetst conform EU regelgeving
 • Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2.5 jaar
 • Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
 • Diameter LCD scherm: 7 cm
 • Werkt optimaal met Alkaline batterijen

Product kenmerken

Algemeen Sam helpt je kindje met de tijd
Merk Zazu
Incl USB-kabel
Excl Batterijen
Afmetingen 20 x 12 x 14 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Wit
Leeftijd Vanaf ongeveer 2.5 jaar
EAN 0680569805577
Garantie 2 Jaar Fabrieksgarantie

Blogberichten

Anderen bekeken ook

Beoordelingen

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

Schrijf een beoordeling

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze.

Klantenreviews

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Maud | 28-04-2021
Geweldig !!
Gekocht voor ons kleine nichtje . Ze slaapt nu in t grote bed en papa en mama vinden t fijn om niet al te vroeg wakker gemaakt te worden
Miranda | 23-04-2021
perfekt
Loes | 21-04-2021
Leuke slaaptrainer, neutrale kleuren. Past in veel stijlen van kamers.
Sanae | 05-04-2021
Slechtste aankoop ooit!! Het principe is duidelijk, oogjes open = kindje opstaan. Oogjes toe= in bed blijven. Door simpelweg 3sec op de bovenknop blijven drukken gaan de oogjes open, j moet ni vragen hoe snel mijn 4 jarige dit doorhad en dus toepast 1x hij zijn oogjes open heeft. Met duracel batterijen werkt de slaaptrainer nog geen dag. De kabel zit zo losjes dat elke x mijn zoon het schaapje aanraakt deze losgekoppeld wordt waardoor het dus inactief is. Verder, zoals eerder vermeld, doet zijn ding maar totaal niet praktisch, en niet gedacht aan het feit dat het in handbereik van kleine kinderen is ivm bekabeling en programmering. Zou dit niet aanraden.

Beste Sanae,

Wat vervelend dat je Zazu Sam zo hebt ervaren!
Ik wil je dan ook vragen om contact op te nemen met onze klantenservice.
Dan kunnen we samen kijken of er een oplossing is.

Met vriendelijke groet,

Team MamaLoes
N. | 12-03-2021
Mijn zoon is er erg blij mee.
Kimberly | 08-11-2020
Slaaptrainer gekocht voor 6-jarige stiefzoon. Leuke vormgeving. Eerste keer instellen kostte wat tijd, miste hierbij een papieren handleiding (is wel milieubewust natuurlijk). Miste ook een stekkereinde aan het snoer. Verder leuk schaapje, goed om te oefenen met klokkijken. Fijne nachtlampfunctie (zelf in te stellen hoe fel). Verder trekt mijn stiefzoon zich eigenlijk niets aan van de kleuren.
Kay | 07-10-2020
Matig. Hij wordt een half uur vóór dat je kind wakker mag worden oranje. Waarom? Dat is echt volstrekt nutteloos. Je kind wordt daar alleen maar wakker van. Als ze dat er uit zouden halen, dan zou het veel beter zijn.
D | 08-08-2020
Mijn dochter van 2,5 jaar kan zelf al de vergrendeling er af krijgen en ervoor zorgen dat de oogjes open gaan. De bediening is te makkelijk.
Elisa | 26-07-2020
Ik vind het een super hulpmiddel. Mn dochter houd zich aan de kleuren en t werkt optimaal. De service is top, als er gebreken zijn wordt je door mamaloes super goed en snel geholpen.

Zeker een aanrader!
R | 03-07-2020
We hebben het schaapje nu een paar weken in gebruik voor ons zoontje van 2,5. Hij snapt dat hij moet gaan slapen als het schaapje zijn oogjes dicht doet, maar sochtends begrijpt hij nog niet dat we pas uit bed gaan als het schaapje wakker is. Daar is hij met 2,5 misschien nog iets te jong voor.
De nachtlamp-functie is ideaal. Je kunt het schaapje zo instellen dat hij de hele nacht aan is, dus een rood lampje. Je kunt ook instellen hoe fel het lampje brandt. Sinds dit schaapje hebben we geen gehuil meer gehad om de lamp op de overloop aan te doen!
Er zijn wat reviews over het geluid van de oogjes. Ons zoontje van 2,5 en dochtertje van 1 slapen daar gewoon doorheen, het valt echt reuze mee. Verder is het instellen echt heel simpel, 1x met de gebruiksaanwijzing en daarna weet je hoe het moet.
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6