Merk: Zazu

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.95

-11%
11% voordeel

Op voorraad

Adviesprijs: € 44,95

Special Price € 39,95

 • {{ next_workday_usp }}
 • Je bestelling ophalen in één van onze winkels
 • Dit product wordt gratis verzonden!

 • Niet goed geld terug garantie!
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Blauw Kinderwekker ZA-SAM-2
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Blauw Kinderwekker ZA-SAM-2

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.95

Product omschrijving

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! 

Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam het schaap zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.

Hoe werkt Sam?

Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is!

Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam het schaap zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt. Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Sam oranje oplichten. Je kind hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer Sam het schaap de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kindje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

Eigenschappen:

 • 2 tijdsinstellingen: op een bepaald tijdstip of na een bepaald aantal minuten (voor het middagslaapje)
 • Alarm dat je ook op een andere tijd kan instellen dan dat Sam zijn ogen opent. Je kan Sam bijvoorbeeld om 7.00 zijn ogen laten openen en om 8.00 de wekker af laten gaan.
 • Nachtlamp: het LCD scherm van Sam kan fungeren als nachtlampje. Het schermpje uitstaan, de hele nacht aan blijven staan of automatisch na 5, 15 of 30 minuten uitgaan.
 • Werkt zowel met een USB kabel (meegeleverd) als op 4x AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Getetst conform EU regelgeving
 • Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2.5 jaar
 • Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
 • Diameter LCD scherm: 7 cm

Product kenmerken

Algemeen Sam helpt je kindje met de tijd
Merk Zazu
Incl USB-kabel
Excl Batterijen
Afmetingen 20 x 12 x 14 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf ongeveer 2.5 jaar
EAN 0680569805645
Garantie 2 Jaar Fabrieksgarantie

Blogberichten

Vergelijkbare artikelen

Anderen bekeken ook

Beoordelingen

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Schrijf een beoordeling

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze.

Klantenreviews

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Tanja | 22-01-2020
Heel leuk!
R | 29-03-2019
Écht niet blij mee. Moeilijk in te stellen. Handmatig elke avond weer de oogjes van de wekker dicht laten gaan. Is me al eens overkomen dat het kreng midden in de nacht opeens aan het blaten was!
Ook is de stekker heel kort. Tenzij je kind naast een stopcontact slaapt, is hij dus lastig op stroom te gebruiken als je hem op het nachtkastje wilt hebben staan. Onze kinderen vonden de oogjes leuk, en moeilijk vanaf te blijven. Resultaat: hele wekker op tilt. Vind het persoonlijk een onding, miskoop, zou echt voor iets simpelers gaan.

Goedemorgen,

Wat vervelend dat Sam niet goed werkt!
Ik wil je vragen om even contact met onze klantenservice op te nemen zodat we je klacht kunnen oplossen!

Met vriendelijke groet,
Team MamaLoes
Marjolein | 20-03-2019
Met behulp van de handleiding is instellen zo gebeurd en niet moeilijk.
Het principe oogjes open en oogjes dicht is makkelijk uit te leggen aan je kindje. Voordeel is dat ook als het groene licht 's ochtends na een tijdje uit gaat, de ogen van Sam open blijven zodat mócht je kindje uitslapen (je weet nooit) het nog steeds duidelijk is dat het ochtend is.
Helaas gaan de oogjes van Sam wel met een hoorbare klik open. Het is niet heel erg luid, maar in de stilte van een slapend huis wel hard genoeg om meestal van wakker te worden als je anderhalf bent.
Een ander nadeel vind ik dat de batterijen niet worden opgeladen als de stekker in het stopcontact zit. Je kunt dus niet met batterijen werken en 'even opladen' als die leeg zijn. Dan moet je de batterijen echt vervangen.
Inge | 26-12-2018
Zeer snel geleverd. De uitleg is erg klein geschreven. En niet erg goed uitgelegd.
Marijke | 29-05-2017
Heel mooi, snel geleverd, duidelijk voor kleine kinderen. Maar erg onduidelijk hoe het moet ingesteld worden, zelfs met de (beknopte) handleiding ! Uiteindelijk na wat zoeken wel gelukt :-) .
Sandra | 29-04-2017
Super leuk schaap die heel duidelijk te begrijpen is voor kinderen. Mijn dochter is bijna 3 en vind t heel interessant om met t schaap te gaan slapen.

Instellen is gemakkelijk als je de gebruiksaanwijzing even hebt doorgelezen.

Goede koop!
Caris rianne | 11-08-2016
Heel snel geleverd . Goede keuze om dit toestel bij mamaloesbabysjop te bestellen.
Anne | 29-03-2016
leuke slaaptrainer,
Stef | 04-01-2016
Leuke slaaptrainer die gemakkelijk te begrijpen is voor kinderen vanaf al een hele jonge leeftijd.

Instellen van de slaaptrainer is gemakkelijk, mits je eerst even goed de handleiding gelezen hebt.

Jammer dat de lichtblauwe verlichting maar heel kort aan blijft wanneer het schaapje wakker wordt. (ook als je de verlichtingstijd op 30 min. hebt ingesteld. Deze 30 minuten gelden dan bij het slapen gaan) In de donkere winterdagen is het nog donker op de slaapkamer terwijl het schaapje al wakker is. Dat was in het begin wat verwarrend voor mijn zoontje. Nu weet hij dat hij met een ander lampje even kan kijken of het schaapje zijn ogen open of dicht heeft.

De digitale cijfers en wijzers zijn wat moeilijk af te lezen wanneer het schaapje op gelijke hoogte of hoger dan hoofdhoogte staat. Dit komt omdat het schermpje een beetje schuin omhoog staat.

Verder erg tevreden!
Paulien | 31-12-2015
Erg leuk, ook voor een ouder(gehandicapt) kind. Erg moeilijk in te stellen.

Beset Paulien,

We zijn blij dat je tevreden bent met Sam! Echter hebben we zelf niet de ervaring dat Sam moeilijk in te stellen is. Mocht je vragen hebben over het instellen dan horen wij het graag. Team mamaLoes
Pagina:
 1. 1
 2. 2