Merk: Zazu

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.90

-11%
11% voordeel

Op voorraad

Adviesprijs: € 44,95

Special Price € 39,90

 • {{ next_workday_usp }}
 • Je bestelling ophalen in één van onze winkels
 • Dit product wordt gratis verzonden!

 • Niet goed geld terug garantie!
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Blauw Kinderwekker ZA-SAM-2
Zazu Sam Slaaptrainer Schaap Blauw Kinderwekker ZA-SAM-2

Adviesprijs: 44.95

Special Price 39.90

Product omschrijving

Voor kinderen is het niet makkelijk om te bepalen wanneer ze op kunnen staan. De dag begint als je 's ochtends je ogen opent en eindigt wanneer je naar bed gaat, that's it! 

Om kinderen op een leuke manier te helpen met opstaan heeft Zazu de kinderwekker en slaaptrainer Sam ontwikkeld. Op een eenvoudige manier laat Sam het schaap zien wanneer kinderen op kunnen staan zonder dat ze papa of mama te vroeg wakker maken.

Hoe werkt Sam?

Wanneer je kind naar bed gaat sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Dit betekent dat het bedtijd is!

Als je kindje de volgende dag wakker wordt terwijl het nog geen tijd is om op te staan, laat Sam het schaap zien hoe lang het nog duurt tot hij wakker wordt. Als het nog maar een half uurtje duurt voor het tijd is om wakker te worden, zal het scherm van Sam oranje oplichten. Je kind hoeft dan nog maar heel even geduld te hebben! De sterretjes op het scherm tellen af wanneer het half uur voorbij is.

Wanneer Sam het schaap de ogen opent (op een door papa of mama ingestelde tijd), het schermpje groen oplicht en het zonnetje op het scherm verschijnt, is het tijd om op te staan. Dit kan met of zonder geluid gebeuren, zodat je kindje, als het nog lekker slaapt, niet per sé wakker gemaakt hoeft te worden.

Eigenschappen:

 • 2 tijdsinstellingen: op een bepaald tijdstip of na een bepaald aantal minuten (voor het middagslaapje)
 • Alarm dat je ook op een andere tijd kan instellen dan dat Sam zijn ogen opent. Je kan Sam bijvoorbeeld om 7.00 zijn ogen laten openen en om 8.00 de wekker af laten gaan.
 • Nachtlamp: het LCD scherm van Sam kan fungeren als nachtlampje. Het schermpje uitstaan, de hele nacht aan blijven staan of automatisch na 5, 15 of 30 minuten uitgaan.
 • Werkt zowel met een USB kabel (meegeleverd) als op 4x AA-batterijen (niet meegeleverd)
 • Getetst conform EU regelgeving
 • Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2.5 jaar
 • Afmetingen: 20 x 12 x 14 cm
 • Diameter LCD scherm: 7 cm
 • Werkt optimaal met Alkaline batterijen

Product kenmerken

Algemeen Sam helpt je kindje met de tijd
Merk Zazu
Incl USB-kabel
Excl Batterijen
Afmetingen 20 x 12 x 14 cm
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw
Leeftijd Vanaf ongeveer 2.5 jaar
EAN 0680569805645
Garantie 2 Jaar Fabrieksgarantie

Blogberichten

Vergelijkbare artikelen

Anderen bekeken ook

Beoordelingen

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Schrijf een beoordeling

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze.

Klantenreviews

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Christa | 11-12-2020
Wij hebben Sam nu ruim een jaar. En ik blijf muggelen met hem. Om de zoveel nachten moet ik de stekker eruit halen en alles resetten kmdat hij niet meer blijft branden snachts.

Baal hier erg van, want dat betekend weer nachtelijk geroep (sam is uit, mag ik eruit?)


Wat vervelend dat er iets mis lijkt te zijn met Sam
Ik denk dat we dit wel voor je kunnen oplossen.
Zou je hierover contact op willen nemen met onze klantenservice?
Wij helpen je graag.
Met hartelijke groeten
Team MamaLoes
Marianne | 21-08-2020
Sam of Shaun het schaap zoals die hier heet is echt een succes. Zoonlief gaat lekker met Shaun slapen en word soms zelf later wakker dan Shaun.. Wat papa en mama erg fijn vinden. Elke morgen komt hij blij rennend naar ons toe om te vertellen dat Shaun weer wakker is! En hij weer uit bed mag. Maar inplaats van 6 uur is het nu half 8!
Echt voor ons een groot succes!
Jonneke | 17-06-2020
Goed, functies voldoen en waren ook begrijpelijk al toen onze peuter pas 2 was. Inmiddels 3 ;). Enige nadeel is dat de ogen met een vrij luid tik geluid openen s morgens, als hij dus al tegen wakker aan zit of licht slaapt dan wordt hij er wakker van.
Linda | 30-05-2020
Inmiddels hebben we Sam al een aantal weken in huis. Zoonlief is er erg blij mee, met het gevolg dat hij er graag aanzit. (Logisch.. is een kinderding... en kinderhandjes zitten graag overal aan). Echter laat Sam dat niet toe; midden in de nacht begint dat ding te blaten. En slaat op tilt. Blaat door. Helaas kan het alleen opgelost worden door de batterijen eruit te halen. Dat moet dan weer met een schroevendraaier. Je kunt je voorstellen dat als dat een paar keer per week voorkomt laat op de avond/in de nacht (ja slechte slaper hier die graag om twaalf uur s’avonds, 3 uur in de nacht eraan zit.. anders koop je dat ding niet) daar worden we niet vrolijk van. En gevolg; kind wakker omdat Sam blaat.. Wij hebben al meermaals de neiging gehad dat ding stiekem te laten ‘verdwijnen’, maar zoon vind Sam wel leuk. Dus vormgeving is mooi, functie.. kunnen we niks mee...
Heb een hekel aan slechte reviews schrijven, maar dit product bevelen wij niet aan. Echter zijn we over Mama Loes wel tevreden dus kies vooral een ander leuk functioneel wekkertje bij hen uit!

Goedemiddag,

Hiervoor mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Graag horen we van je.

Met vriendelijke groet,
Team MamaLoes
Jasper | 19-05-2020
Recent hebben wij een tweede versie in huis gehaald van Sam, voor ons tweede kind. Helaas is deze versie minder prettig in gebruik dan de vorige versie:
- de achtergrondverlichting is feller geworden (wij laten Sam 's nachts rood branden zodat de kleine weet dat hij door moet slapen), wat niet fijn is in het donker;
- er is geen stekker meer meegeleverd! De fabrikant heeft gekozen voor het meeleveren van een USB kabel, maar zonder stekker. Goed waardeloos, aangezien Sam het op batterijen niet zo lang vol houdt.
Zouden we met deze kennis nog een keer Sam in huis halen? Misschien. Maar we zouden zeker de andere opties nog eens goed bekijken, want Sam heeft wel wat glans verloren voor ons.
Tanja | 22-01-2020
Heel leuk!
R | 29-03-2019
Écht niet blij mee. Moeilijk in te stellen. Handmatig elke avond weer de oogjes van de wekker dicht laten gaan. Is me al eens overkomen dat het kreng midden in de nacht opeens aan het blaten was!
Ook is de stekker heel kort. Tenzij je kind naast een stopcontact slaapt, is hij dus lastig op stroom te gebruiken als je hem op het nachtkastje wilt hebben staan. Onze kinderen vonden de oogjes leuk, en moeilijk vanaf te blijven. Resultaat: hele wekker op tilt. Vind het persoonlijk een onding, miskoop, zou echt voor iets simpelers gaan.

Goedemorgen,

Wat vervelend dat Sam niet goed werkt!
Ik wil je vragen om even contact met onze klantenservice op te nemen zodat we je klacht kunnen oplossen!

Met vriendelijke groet,
Team MamaLoes
Marjolein | 20-03-2019
Met behulp van de handleiding is instellen zo gebeurd en niet moeilijk.
Het principe oogjes open en oogjes dicht is makkelijk uit te leggen aan je kindje. Voordeel is dat ook als het groene licht 's ochtends na een tijdje uit gaat, de ogen van Sam open blijven zodat mócht je kindje uitslapen (je weet nooit) het nog steeds duidelijk is dat het ochtend is.
Helaas gaan de oogjes van Sam wel met een hoorbare klik open. Het is niet heel erg luid, maar in de stilte van een slapend huis wel hard genoeg om meestal van wakker te worden als je anderhalf bent.
Een ander nadeel vind ik dat de batterijen niet worden opgeladen als de stekker in het stopcontact zit. Je kunt dus niet met batterijen werken en 'even opladen' als die leeg zijn. Dan moet je de batterijen echt vervangen.
Inge | 26-12-2018
Zeer snel geleverd. De uitleg is erg klein geschreven. En niet erg goed uitgelegd.
Marijke | 29-05-2017
Heel mooi, snel geleverd, duidelijk voor kleine kinderen. Maar erg onduidelijk hoe het moet ingesteld worden, zelfs met de (beknopte) handleiding ! Uiteindelijk na wat zoeken wel gelukt :-) .
Pagina:
 1. 1
 2. 2