Zazu Lou Uil Roze Nachtlampje ZA-LOU-03

Zazu Lou Uil Roze Nachtlampje ZA-LOU-03

Merk: Zazu
Adviesprijs € 41,99 -5% 5% voordeel

39.95

Op voorraad
Je bestelling ophalen in één van onze winkels
Niet goed geld terug garantie
Dit product wordt gratis verzonden!

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Design

Productnummer: 8.290115.00.00.09
Product omschrijving

Met het Zazu nachtlampje wordt het slapen een stuk aangenamer voor je kindje. De donkere kamer is namelijk niet meer iets om bang voor te zijn als je dit leuke nachtlampje met Lou de uil gebruikt. Het nachtlampje bestaat uit een ring met verlichting erin en Lou de uil met verlichting binnenin. 

De geluidssensor zorgt ervoor dat wanneer je kleintje 's nachts huilt, het uiltje automatisch even aangaat zodat je kindje kan zien dat er niets aan de hand is en hij/zij nog steeds veilig thuis is. Als de rust weer terug is schakelt Lou zichzelf weer uit. Met de timer functie kun je instellen dat de ring rondom Lou na 30 minuten uitgaat en Lou zelf na 60 minuten. Ook de felheid is aan te passen zodat, je hem tijdens het naar bed gaan lekker fel kunt zetten. Gaat je kleine slapen? Dan kan je het lichtje gemakkelijk dimmen.

Eigenschappen:

  • Zazu Lou Uil Nachtlampje
  • Kleur: Roze
  • Ideaal bij angst voor het donker
  • Ring en uil beide met verlichting
  • Incl geluidssensor voor als je kindje snachts huilt
  • Incl timerfunctie waarbij de ring na 30 minuten uitgaat en de uil na 60 minuten
  • Felheid verlichting aan te passen
  • Geschikt vanaf 3 jaar
  • Afmetingen: 14 x 12 x 8 cm
  • Werkt met meegeleverde USB kabel of 3x AA batterijen (niet bijgeleverd, los verkrijgbaar)
Videos
Product kenmerken
Kleur: Roze
Inclusief: Geluidssensor, dimbare verlichting, USB-kabel, timer
Exclusief: 3x AA Batterijen
Afmetingen: 14 x 12 x 8 cm
Leeftijd: Vanaf 3 Jaar
Garantie: 1 Jaar Fabrieksgarantie
EAN 0799439610583

10 van 25 beoordelingen

4.32 van 5 Sterren


60%

20%

12%

8%

0%26/01/2021

Audrey

Een ideaal lampje voor in de nacht, je kan zelf het lampje feller zetten. Geeft leuk licht. Ideaal voor het voeden in de nacht. Echt een aanrader.

01/05/2017

Juul

Onze dochter sliep slecht na verhuizing. Nu weet ze als ze zegt uiltje aan het uiltje gaat branden en dus niet bang hoeft te zijn. Ook fijn dat je de sterkte van het licht kunt instellen.

04/12/2018

Anoniem

We hebben het lampje net ontvangen, dus nog niet veel ervaring in gebruik. De levering was ontzettend snel en we zijn ook erg tevreden over de prijs (in andere webshops betaal je veel meer voor hetzelfde lampje). De eerste indruk is goed. Het is een prachtig lampje en doet wat de beschrijving zegt. Handig dat je zelf kan instellen hoe fel het licht moet zijn. Bij het maken van redelijk wat geluid gaat ie inderdaad vanzelf aan en na twee minuten schakelt hij dan weer vanzelf uit, tenzij je geluid blijft maken, dan blijft ie aan. De timer kun je aanzetten, de ring gaat dan na 30 minuten uit en Lou zelf na 60 minuten. Deze tijdsduur kun je niet aanpassen. We zijn benieuwd hoe dit lampje ons verder gaat bevallen, maar we zijn tot zover erg tevreden over dit product!

26/07/2016

Silvy

Geweldig lampje. Ik gebruik het bij mijn dochter van 2 maanden al om de laatste voeding van de dag te geven. Daarna wordt Lou gedimt en gaat hij op de timer. Een echte aanrader!

16/04/2020

SV

Heel erg geschikt voor de kleine. Hij gaat heerlijk slapen met Zazu Lou aan en als hij het 's nachts wakker wordt, dan maakt Zazu Lou het lampje aan, zodat onze kleine man rustig in bedje blijft liggen. Buiten d at we erg tevreden zijn over het lampje, zijn wij ook heel erg tevreden over de snelle levering en de super snelle omruil service.

02/07/2020

Nicola

Ideaal nachtlampje dat de hele nacht aan kan blijven en zuinig werkt op batterijen. Lichtintensiteit is goed licht op felste stand maar het ook heel goed te dimmen! Goede aankoop!

03/12/2016

Gerlinda

Geweldig lampje. Ik lees wel eens dat iedereen hem te fel vindt op de laagste stand maar dat herken ik totaal niet. En de korte snoer kun je opvangen door er gewoon batterijen in te doen. Hij bevalt ons super en is het geld meer dan waard. Levering door de winkel ook super snel. Kortom erg tevreden over deze aankoop en de service.

10/12/2020

Iris Huijps

Heel lief, geeft mooi licht. Wij gebruiken hem nachts met verschonen.

22/08/2016

Monique

Heel mooi lampje, super goed levering. Alles prima. Alleen het reageren op geluid werkt bij ons nog niet echt. Heb het nu gewoon de hele nacht aan staan. Ook prima.

30/12/2020

Nadine

Geweldig