Isi Mini

Voedingskussens van Isi Mini worden standaard relaxkussens genoemd door het veelzijdige gebruik met het oog op maximaal comfort. Een Isi Mini voedingskussen is tijdens de zwangerschap te gebruiken om mee te slapen en zodra je kleintje er is kan hij gebruikt worden als klassiek voedingskussen. 

Als je kleintje nog wat moeite heeft met het zelfstandig rechtop blijven zitten kun je hem/haar tussen het Isi Mini voedingskussen plaatsen zodat niks bezeert wordt als er voorover of zijwaarts wordt gevallen. Ook kun je je kindje met de buik op het voedingskussen leggen om spelen op de buik te stimuleren terwijl de rug en nekspieren versterkt worden.

Natuurlijk wordt je kleintje langzaam maar zeker steeds ouder en uiteindelijk kan hetzelfde Isi Mini voedingskussen gebruikt worden als slaapkussen. Ook is het geen slecht idee om hem als neksteun te gebruiken voor onderweg in de auto. Natuurlijk kan het altijd zijn dat je vragen hebt of op zoek bent naar persoonlijk advies. Klik hier om naar onze verschillende contact mogelijkheden te gaan. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.