Babylonia

Een Babylonia Form Fix relaxkussen heeft een zeer fijne met lucht gevulde bolletjes vulling voor een ideale temperatuur en vochtigheidsbalans. De bolletjes zijn zeer klein en zeer veerkrachtig waardoor ze onmogelijk platgedrukt kunnen worden zodat de inhoud optimaal blijft en nooit hoeft te worden vervangen. Het kussen past zich volledig aan de contouren van je lichaam aan en is licht, geruisloos, geurloos en antistatisch.

Het Form Fix relaxkussen is ideaal voor ondersteuning van de buik en ontlasting van de rug. Later kan hij dienen als voedingskussen waarbij je armen, schouders en nek worden ontlast doordat je kindje deels op het kussen rust. Ook helpt het kussen om je kindje tijdens het voeden op de juiste hoogte te houden. 

Zodra je kleintje geleerd heeft om rechtop te zitten is het kussen ideaal te gebruiken als babynestje of leuk als speel of leeskussen. Het is overigens geen harde eis om zwanger te zijn voor de aanschaf van dit kussen. De Form Fix is voor iedereen erg comfortabel om te gebruiken voor ontspannen liggen of zitten. 

Hoezen voor het Form Fix relaxkussen zijn gemaakt van heerlijk zachte badstof en makkelijk machine wasbaar. Door het elastiek aan de binnenkant van de hoes is het kussen makkelijk in alle richtingen te plooïen. Naast een gewone hoes is er ook de speciale Sit Fix hoes waarmee je het relaxkussen zeer eenvoudig om kunt toveren tot een handig poefje. 

Kortom een ideaal multifunctioneel relaxkussen voor iedereen die er graag gebruik van wil maken. Mocht het zo zijn dat je graag persoonlijk advies verkrijgt of tegen enkele vragen bent aangelopen, neem dan gerust vrijblijvend contact op en ons team staat voor je klaar!