Prince Lionheart Luieremmers

De praktische luieremmers van Prince Lionheart passen op iedere babykamer, badkamer of toilet! De luieremmers zijn voorzien van zelfsluitende gesealde kleppen waar de luier gemakkelijk doorheen valt en die nare geurtjes in de luieremmer houdt. In de afsluitring van de luieremmers zit actief houtskool, wat bijdraagt aan het vasthouden van de geurtjes.

Gepatenteerde twist technology

De Prince Lionheart luieremmers zijn voorzien van een gepatenteerde twist technology, wat betekent dat de zak in de emmer dicht draait. Dit draagt bij aan het vasthouden van nare geurtjes in de luieremmer. Het voetpedaal zorgt ervoor dat de zak weer opendraait, zodat je de luier gemakkelijk in de luieremmer gegooid kan worden.

Bij MamaLoes bestel je gemakkelijk en veilig online de luieremmers van Prince Lionheart. Heb jij nog vragen over de luieremmers van Prince Lionheart of een van onze andere producten uit onze ruime collectie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in de winkel in Goirle of Breda. Team MamaLoes staat voor je klaar!