Angelcare luieremmer

De Angelcare luieremmer maakt het deponeren van vieze luiers niet alleen veel makkelijker, maar vooral ook erg hygiënisch. Veel luieremmers ruiken vaak omdat de geur door de folie van de navulcassettes heen dringt. De Angelcare luieremmer heeft daar geen last van. De Angelcare luieremmer is namelijk volkomen geurloos dankzij de gepatenteerde folie in de navulcassettes. Deze folie bestaat uit meerdere lagen, is geurloos en voor 99,97% hermetisch afgesloten.

Naast de goede hygiëne die de Angelcare luieremmer biedt, is deze ook nog eens erg makkelijk in gebruik. Zo is de Angelcare luieremmer te openen met één voet. Open het deksel met de pedaal en duw de luier door de sluiter, zodat de luier hygiënisch en met één beweging in een hermetisch afgesloten folie terecht komt. Dat is pas handig!

Bij MamaLoes ben je aan het juiste adres voor de Angelcare luieremmer en de accessoires die erbij horen. Heb je vragen over de Angelcare luieremmer? Dan helpen we je graag, dus neem contact met ons op of kom eens langs in één van onze winkels!