Shantala

De Shantala baby badjes zijn praktisch en bieden veel voordelen voor zowel je baby als voor jou als mama of papa. De Shantala badjes zijn zo ontworpen dat ze je kleine een geborgen en vertrouwd gevoel geven wanneer hij of zij in bad moet. De houding die je kleine in het Shantala baby badje aanneemt is namelijk vergelijkbaar met die in de baarmoeder. Veel vertrouwder kan het dus eigenlijk niet!

Je kleine zal dus gegarandeerd genieten in het Shantala bad. Maar ook voor jou biedt het badje veel voordelen. Door het compacte formaat heeft het Shantala bad bijvoorbeeld veel minder water nodig dan een traditioneel baby badje. Ook is het badje eenvoudig op een voor jou comfortabele hoogte te plaatsen, zodat het risico op rugklachten ook verminderd wordt. Verder zal het water in het badje ook langer de ideale temperatuur houden dan in een standaard baby badje.

MamaLoes heeft een groot assortiment Shantala badjes in haar assortiment. Voor ieder wel een geschikte kleur. Heb je vragen of wil je graag meer informatie over de Shantala baby badjes? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen, of kom eens gezellig langs in één van onze winkels!