Nijntje op reis

Wat een feest wordt het zelfstandig leren eten en drinken met het Nijntje op reis kinderservies! Op dit Nijntje op reis kinderservies vind je verschillende mooie afbeeldingen van Dick Bruna's Nijntje die op reis is. Zo zie je Nijntje in de auto, op de fiets, op het strand, in het zwembad etc. Hierdoor ziet het Nijntje op reis kinderservies er niet alleen erg leuk uit, maar motiveert het je kleintje ook nog eens om zijn of haar bord helemaal leeg te eten!

Het Nijntje op reis kinderservies is van kwalitatief uitstekend materiaal gemaakt. Het servies is superlicht, maar toch lekker stevig. Want eerlijk is eerlijk, er wil nog wel eens een bordje of bekertje op de grond belanden. Bij het Nijntje op reis kinderservies is dit gelukkig geen enkel probleem, want het kan absoluut tegen een stootje. Het Nijntje op reis kinderservies bevat geen scherpe randjes of gevaarlijke hoekjes, en is 100% BPA-vrij, dus ideaal om te leren eten en drinken.

Het Nijntje op reis kinderservies is eenvoudig en veilig online te bestellen bij MamaLoes Babysjop. Voor vragen of advies kun je altijd contact met ons opnemen, of kom eens langs in één van onze winkels!