Mepal Kinderservies

Eten en drinken wordt wel heel erg leuk met het Mepal kinderservies! Het Mepal kinderservies bestaat uit verschillende soorten servies, maar ook complete setjes zodat je meteen alles voor je kleine in huis hebt. Het leuke aan het Mepal kinderservies zijn de afbeeldingen op het servies. Dit zijn namelijk niet zomaar afbeeldingen, maar officiële Dick Bruna tekeningen van Nijntje en haar vriendjes! Dat is pas een leuke motivatie voor je kleine!

Naast de leuke afbeeldingen blinkt het Mepal kinderservies ook uit in kwaliteit. Het kinderservies is gemaakt van hoge kwaliteit materialen, is zeer stevig en kan tegen een stootje. Ideaal dus voor het leren eten en drinken. Uiteraard zijn alle materialen van het Mepal kinderservies 100% BPA vrij en hebben ze geen scherpe randjes. Kortom: een leuke en veilige manier om te leren eten en drinken!

Bij MamaLoes Babysjop vind je verschillende collecties van het Mepal kinderservies, zowel los als in setjes te bestellen. Het servies wordt direct uit voorraad geleverd, dus voor 14.00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Heb je nog vragen of wil je graag advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, of kom eens gezellig langs in één van onze winkels zodat je het servies met eigen ogen kunt zien!