Difrax Knuffeldoekjes

Troosten en kalmeren.... Dat is de core business van Difrax. Een knuffel van papa of mama is misschien wel de beste remedie tegen een huilende baby, maar er zijn meer opties. Zachte knuffels en knuffeldoekjes hebben ook een sterk troostend en kalmerend effect. En daar weer Difrax alles van! Naast fopspeentjes en flesjes bieden zij ook superzachte en schattige knuffeldoekjes.

-5%
Difrax Pluche Knuffeldoekje 120-1037

Difrax Pluche Knuffeldoekje 120-1037

(0)

Adviesprijs: 9.49

Special Price 8.99

Op voorraad

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

Difrax Knuffeldoekjes Online Bestellen

Een zachte knuffel met de vertrouwde geur van thuis biedt een gevoel van troost en veiligheid. Het is dan ook niet zo gek dat je kleine kindjes vaak met een knuffelmaatje ziet. Kleine kinderen gaan zich echt hechten aan hun knuffels, vooral als papa en mama niet meer altijd in de buurt zijn. 

Met een knuffeldoekje van Difrax heeft je kleintje altijd iets herkenbaars bij zich! En die vind je natuurlijk ook bij MamaLoes! Op zoek naar meer informatie of advies, over knuffeldoekjes of over één van onze andere producten? Aarzel niet contact met ons op te nemen, of kom eens gezellig langs in één van onze winkels! Team MamaLoes staat voor je klaar.